Customer success

Customer success

Wij helpen je met prettig en slim werken

Haal alles uit je (nieuwe) online werkplek

Ondersteuning en inspiratie, ook op locatie

Aanvullende en verdiepende trainingen

Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op

Vanuit onze customer success-filosofie helpen we jou, je collega’s en jouw bedrijf succesvol te zijn.

Onze customer success-filosofie

Voor het eerst aan de aan de slag in je nieuwe online werkplek, het instellen van je nieuwe laptop, telefoon of tablet, werken met Microsoft-programma’s... bij IT Local ondersteunen we jou en je collega's hierbij. Dat doen we vanuit onze customer success-filosofie. De medewerkers van ons customer success-team helpen je op weg, beantwoorden je vragen en lossen zaken voor je op. Zodat veranderingen verbeteringen voor je worden. En zodat jij, jouw collega's en je bedrijf succesvol zijn via onze oplossingen, diensten en de (Microsoft)-producten die we leveren. Daarna gaat ons team graag een stapje verder om je nog slimmer te laten werken. Bijvoorbeeld via inspiratiesessies en trainingen.

Ons customer success-team

Ons customer succes-team bestaat uit Gaby (teamleider), DamiënRowanMark en Issa. Zij helpen je op weg in je nieuwe online werkplek. Of zorgen ervoor dat je meer uit je werkplek haalt. Dat doen ze via Teams, telefonisch of bij jou op locatie. Doordat onze werkplek gebaseerd is op Microsoft 365 hebben ze veel kennis van alle Microsoft-apps en die kennis delen ze ook graag met je.

Meer weten over waar het team voor staat? Lees het interview met Gaby.Happy adoptie: IT-adoptie van a tot z

Een nieuwe online werkplek in de cloud is heel aantrekkelijk. Maar niet als programma’s niet goed op elkaar aansluiten, schijven vollopen, bestanden verdwijnen en je als medewerker jouw vertrouwde omgeving mist en niet begrijpt hoe het werkt. Met onze Happy adoptie zorgen we voor een zachte landing. Via dit IT-adoptietraject zorgen we ervoor dat iedereen vanaf het eerste moment betrokken wordt, snapt hoe het werkt en er met plezier in werkt. Iedere dag weer. 

IT Local - adoptie-overleg


Customer success Onderhoud en Support


Microsoft 365-trainingen

Ben je op zoek naar een manier om je productiviteit en samenwerking te verbeteren via Microsoft 365? Wil je jouw medewerkers naar een hoger kennisniveau helpen? Wil je leren hoe je de nieuwste functies en tools gebruikt? Bekijk dan ons aanbod aan Microsoft 365-trainingen.