Happy with it

Profiteer jij maximaal van de voordelen van nieuwe technologie? Kun je al overal en altijd bij je bedrijfsapplicaties en data? En weet je zeker dat je alle businesskansen pakt?  Wij denken graag mee met jouw business en helpen je met alles wat nodig is voor een perfecte IT-omgeving. En als die eenmaal staat ontzorgen we je. Zodat je gegarandeerd prettig werkt en rustig slaapt. Mocht er toch een keer iets zijn dan helpen we je als een goede buur. Snel en in begrijpelijke taal.

Voordelen van nieuwe technologie

Wij helpen je om te profiteren van de voordelen van nieuwe technologie. Maar we durven ook ‘nee’ te zeggen als we denken dat de risico's van implementatie van die nieuwe technologie (nog) te groot zijn voor jullie bedrijfsvoering.

Hypermodern supportcenter

We helpen gebruikers om hun IT-omgeving optimaal te gebruiken. We doen dat vanuit ons hypermoderne supportcenter.

Sinds 1998

We bestaan sinds 1998 en kennen daarom zowel beproefde technieken als de nieuwste cloud based concepten. We slaan zonder probleem een brug tussen beide.
IT Local The Cloud Connectors

Bij ons vind je oplossingen voor clouddiensten, outsourcing en security

Overal werken in de cloud

Werken in de cloud kan heel aantrekkelijk zijn. Je hoeft niet (veel) te investeren in hardware. Je kunt werken waar je maar wilt. En je kunt heel makkelijk je IT-capaciteit (tijdelijk) groter of kleiner maken. Maar hoe werkt zo’n migratie? Hoe verplaats je applicaties en data veilig naar de cloud? En hoe weet je wat wel en wat beter niet naar de cloud kan? Hoe zit het met compliance, beveiliging en kosten? Hoe regel je dat gebruikers enthousiast blijven, ook als hun vertrouwde digitale werkplek verandert? Wij helpen je!

Onze cloudoplossingen

Geen omkijken naar je IT-beheer

Wil je wel de regie hebben, maar niet veel tijd besteden aan je IT? Zodat je tijd hebt om je te concentreren op je ‘echte’ werk? Laat de IT dan gerust aan ons over. Wij zijn je betrouwbare partner als het gaat om uitbesteden van IT. Voor een vast tarief per maand doen wij het beheer van de IT-infrastructuur en cloudconnecties van jouw organisatie. Daarmee zijn jouw applicaties en data altijd perfect beschikbaar.


Onze manier van outsourcing

Veilig kunnen werken

Hackers, gijzelsoftware, phishing... je wilt er niet mee te maken hebben. Zeker niet als je in de cloud werkt. Wij zorgen voor extreem goede beveiliging van je IT-omgeving. Met eigen security-experts en gecertificeerde ethical hackers monitoren wij voortdurend of er gaten zijn. En komen dan natuurlijk ook met een oplossing daarvoor.

Onze aanpak van beveiliging

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We komen graag een keer met je praten over de zaken waar je tegenaan loopt. En kijken dan samen wat de beste oplossing is. Vul je naam en telefoonnummer in, klik op ‘Bel me’ en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een goed gesprek.

Bel me terug