IT Local  - Remko voor de Servicedesk
IT Local - uitleg
IT Local - enkele medewerkers
IT Local - Servicedesk

De perfecte IT-omgeving...

... betrouwbaar én schaalbaar. Wij ontwerpen, leveren en beheren die voor jou! Onze organisatie is groot genoeg om jouw organisatie professioneel te kunnen helpen en klein genoeg om prettig mee te kunnen samenwerken. Je vindt ons altijd dichtbij. We act global, but think local.

Happy with it

Profiteer jij maximaal van de voordelen van nieuwe technologie? Kun je al overal en altijd bij je bedrijfsapplicaties en data? En weet je zeker dat je alle businesskansen pakt? Wij denken graag mee met jouw business en helpen je met alles wat nodig is voor een perfecte IT-omgeving voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld met een onderscheidende en veilige cloudwerkplek. Maar ook met slimmer werken via onze handige, zelf ontwikkelde software en ondersteuning en inspiratie op locatie. Natuurlijk ontzorgen we je op ieder moment. Zodat je gegarandeerd prettig werkt en rustig slaapt. Mocht er toch een keer iets zijn dan helpen we je als een goede buur. Snel en in begrijpelijke taal.

Meer weten over onze visie? Je leest het hier.

Met zo'n 40 medewerkers bedienen we in totaal meer dan 50.000 gebruikers. Benieuwd naar ons team? We stellen onszelf graag even aan je voor!

Voordelen van nieuwe technologie

Wij helpen je om te profiteren van de voordelen van nieuwe technologie. Maar we durven ook ‘nee’ te zeggen als we denken dat de risico's van implementatie van die nieuwe technologie (nog) te groot zijn voor jullie bedrijfsvoering.

Ervaren en betrouwbare partner

We bestaan sinds 1998 en kennen daarom zowel beproefde technieken als de nieuwste cloud based concepten. We slaan zonder probleem een brug tussen beide. Als Microsoft Gold Partner voldoen we aan de strengste normen die Microsoft aan haar partners stelt. En door onze ISO 27001- en NEN 7510-certificering heb jij de garantie dat de gegevens van jouw organisatie bij ons in veilige handen zijn.

Modern supportcenter

We helpen je om je IT-omgeving optimaal te gebruiken. We doen dat vanuit ons moderne supportcenter.

Slim, prettig en veilig werken

Werken moet vooral leuk zijn. Vanuit die gedachte hebben we onze oplossingen ontwikkeld. Zo bieden we je met onze Happy werkplek een fijne online werkplek aan. Onze Power-oplossingen helpen je om je werkprocessen te vereenvoudigen en slimmer te werken. Met Happy adoptie en trainingen zorgen we voor tevreden medewerkers. En via onze security journey zorgen we dat jouw IT-omgeving veilig is en blijft.

Je vindt ons in Arnhem en Houten

In Arnhem zitten wij op een hele fijne plek op Industriepark Kleefse Waard (IPKW).  Vroeger bekend van Akzo, nu een bruisende cleantech community.  Benieuwd naar ons kantoor? Check de video!

Ook in Houten zitten we op een mooie plek, aan de rand van de stad.

Bij ons vind je oplossingen voor clouddiensten, IT-beheer en security

... waarbij we je graag wijzen op onze onderscheidende cloudwerkplek, de Happy werkplek, het uitgebreide adoptietraject Happy adoptie plus onze Microsoft-trainingen waarmee je alles uit je werkplek haalt, de slimme Power-oplossingen die we voor je kunnen ontwikkelen en de security journey waarmee we in drie stappen zorgen voor een veilige IT-omgeving van jouw bedrijf.

It Local cloud

Overal werken in de cloud

Werken in de cloud kan heel aantrekkelijk zijn. Je hoeft niet (veel) te investeren in hardware. Je kunt werken waar je maar wilt. En je kunt heel makkelijk je IT-capaciteit (tijdelijk) groter of kleiner maken. Maar hoe werkt zo’n migratie? Hoe verplaats je applicaties en data veilig naar de cloud? En hoe weet je wat wel en wat beter niet naar de cloud kan? Hoe zit het met compliance, beveiliging en kosten? Hoe regel je dat gebruikers enthousiast blijven, ook als hun vertrouwde digitale werkplek verandert? Wij helpen je!

Onze cloudoplossingen

It Local cloud

Geen omkijken naar je IT-beheer

Wil je wel de regie hebben, maar niet veel tijd besteden aan je IT? Zodat je tijd hebt om je te concentreren op je ‘echte’ werk? Laat de IT dan gerust aan ons over. Wij zijn je betrouwbare partner als het gaat om uitbesteden van IT. Voor een vast tarief per maand doen wij het beheer van de IT-infrastructuur en cloudconnecties van jouw organisatie. Daarmee zijn jouw applicaties en data altijd perfect beschikbaar.


Onze manier van outsourcing
It Local cloud

Veilig kunnen werken

Hackers, gijzelsoftware, phishing... je wilt er niet mee te maken hebben. Zeker niet als je in de cloud werkt. Wij zorgen voor extreem goede beveiliging van je IT-omgeving. Met eigen security-experts en gecertificeerde ethical hackers monitoren wij voortdurend of er gaten zijn. En komen dan natuurlijk ook met een oplossing daarvoor.

Onze aanpak van beveiliging