Power-oplossingen

Power-oplossingen

Breng jouw business verder

Vereenvoudig je werkprocessen, haal meer uit je data, krijg betere inzichten

Oplossingen op maat, snel en voordelig gerealiseerd vanuit het Power Platform

Samen ontdekken we de kansen voor jouw bedrijf

Gratis adviesgesprek

Haal meer uit je business met onze Power-oplossingen: slimme bouwsels die bijvoorbeeld de werkprocessen binnen je bedrijf vereenvoudigen. Of waarmee je betere inzichten krijgt om goed onderbouwde beslissingen te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waar voor jouw organisatie de grootste mogelijkheden liggen ontdekken we graag samen met je.

Aan welke mogelijkheden kun je zoal denken?

Je kunt als organisatie veel winst behalen met het digitaliseren van papieren formulieren. Handige apps met heldere flows voor bijvoorbeeld aanvragen of goedkeuringen besparen je tijd, ergernis en natuurlijk ook papier. Ook digitale processen kunnen vaak efficiënter. Waardoor je meerdere handelingen voortaan met één klik uitvoert, automatisch e-mail archiveert of een melding ontvangt bij een bepaalde gebeurtenis. Ook op het gebied van je data zijn er veel mogelijkheden. Van datamigratie naar een nieuw systeem en gegevens synchroniseren tussen verschillende systemen tot het genereren van heldere rapportages van die data. En heb je wel eens gedacht aan een chatbot voor klantenservice?

Mensen, processen en technologie
De ontdekkingsreis start altijd bij je medewerkers. Wie zijn het? En hoe kunnen we ze gelukkiger maken? In stap twee inventariseren we hun werkzaamheden. Wat doen je medewerkers precies? Wat zijn belangrijke processen en waar kunnen wij toegevoegde waarde bieden? Daarna kijken we hoe technologie kan helpen om je medewerkers hun werk makkelijker te laten doen, bijvoorbeeld door repeterende werkzaamheden te automatiseren.

Image

Remko Kleij - Directeur

Oplossingen op maat, snel beschikbaar

Onze oplossingen maken we helemaal op maat voor jouw organisatie. Soms vanuit een bestaande basis, soms from scratch. We kunnen snel het verschil maken omdat we de software ontwikkelen op het Microsoft Power Platform. Dat is laagdrempelig en flexibel waardoor de realisatie van de oplossingen niet alleen snel, maar ook voordelig kan. Benieuwd hoe we voor je aan de slag gaan? Check onze Power-aanpak.

Power Platform Developers


Voorbeelden

Paar voorbeelden van digitale oplossingen die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld en die we ook gemakkelijk voor jouw organisatie kunnen uitrollen:

HR-app

HR-self service
HR-medewerkers verliezen vaak veel tijd met het afhandelen van allerlei verzoeken van medewerkers en de administratie die daarbij komt kijken. Een app die de medewerkers zelf een aantal taken laat uitvoeren (zoals declareren en verlof aanvragen) en hen real time inzicht biedt (in loonstroken, verlofsaldi en beoordelingen) bespaart HR tijd. En heeft ook voordelen voor de medewerkers. Wij werken zelf al een tijdje met zo’n HR-app naar volle tevredenheid.

Collega-app

Vind een collega
Bij grote organisaties is het vaak lastig om de contactgegevens van een collega te vinden. Soms ken je een collega niet eens. Een app die je laat zoeken via verschillende zoekingangen kan daar bij helpen. Als organisatie kun je alle mogelijke info van collega’s vastleggen en inzichtelijk maken en ook slimmigheidjes toepassen zoals het toevoegen van een direct bellen of direct chatten-knop. Wij hebben zo’n collega-app ontwikkeld voor één van onze klanten.

Hulp bij aanmaken van dossiers

Voor één van onze klanten bouwden wij een chatbot die binnen Teams medewerkers helpt bij het aanmaken van een veelvoorkomend type dossier. De chatbot stelt de medewerker enkele vragen en maakt op basis van de antwoorden het dossier aan. Voordeel is niet alleen dat het gemakkelijker gaat, maar ook dat het dossier altijd een correcte bestandsnaam heeft. En in het juiste Teams-kanaal staat, in de juiste map en met de onderliggende mappen en bestanden die nodig zijn.

Inzicht in gebruik van apps

Welke apps worden binnen een organisatie het meest gebruikt? En door wie en wanneer? Voor één van onze klanten bouwden we een handig dashboard in Power BI dat nuttige inzichten oplevert. Bijvoorbeeld dat sommige medewerkers een app helemaal niet gebruiken. Door dit inzicht kan onze klant het aantal licenties verminderen en zo kosten besparen. Of juist meer aandacht besteden aan het gebruik van de app als deze belangrijk is bij het toepassen van een nieuwe werkwijze.

Meer voorbeelden zien?

Vraag onze whitepaper aan. Daarin vind je 19 voorbeelden om jou te inspireren meer uit je business te halen.

Vraag de whitepaper aan

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe wij met onze Power-oplossingen jouw business verder kunnen brengen? Wij helpen je graag op weg! In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van een half uur beantwoorden we jouw meest urgente vragen en vertellen we je meer over de mogelijkheden. Via Teams, bij ons op kantoor of op jouw locatie... jij kiest wat je handig vindt. Interessant? Laat het ons weten via het formulier onderaan de pagina of bel even, dan plannen we snel een afspraak in.