IT-roadmap

IT-roadmap

Blijf met jouw bedrijf up-to-date op IT-gebied
Meer weten?Neem contact met ons op

Langetermijnrelaties, daar gaan wij voor! Daarom verzorgen wij voor onze klanten standaard een zogenaamde IT-roadmap. Aan de hand van deze roadmap, nemen we je graag doorlopend mee in alle nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied. Zodat jouw bedrijf altijd veilig en up-to-date blijft en maximaal profiteert van de technologische kansen die er zijn.

De IT-roadmap: zo ziet de route eruit

IT-roadmapIT-roadmap

Samen kijken we periodiek naar de IT-visie, bedrijfsdoelstellingen en wensen van jouw bedrijf, bespreken we wat we kunnen en willen verbeteren en bepalen we de concrete projecten die daaruit voortvloeien. Het in kaart brengen van verbeteringen doen we vanuit het PPT-framework (waarbij we kijken naar de ideale interactie tussen de drie pijlers mensen, processen en technologie). De projecten ordenen we in continuïteit, veiligheid, flexibiliteit en functionaliteit.

In de IT-roadmap leggen we alle projecten vast en geven daarbij een indicatie van de bijbehorende planning en investering. Zo ben je voortdurend op de hoogte van mogelijk toekomstige IT-projecten en weet je ook qua budget waar je aan toe bent.

De IT-roadmap werken wij geregeld bij. Bijvoorbeeld na periodieke besprekingen met onze consultant, engineer en/of accountmanager.

De IT-roadmap biedt je antwoorden op vragen als:

  • Wat is er mogelijk om onze IT (nog) meer in te bedden in onze primaire bedrijfsprocessen?
  • Hoe maken wij onze IT-omgeving flexibeler?
  • Hoe zien onze werkplekken er over twee jaar uit en hoe bereiden wij onze organisatie daarop voor?
  • Kunnen wij een IT-besparing realiseren zonder inperking van ons dienstenaanbod?
  • Hoe maken wij onze infrastructuur veiliger?