Cases

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? We brengen je graag met hen in contact. Op deze pagina lees je onder meer hoe Tony’s, EuroMaritime en Gelredome happy with it zijn.

Onze happy klanten

Tevreden klanten, daar doen wij het voor! Wij werken voor gerenommeerde nationale én internationale bedrijven uit verschillende branches:

Transport

Handel en industrie

Consumentengoederen

Zakelijke dienstverlening

Zorg en welzijn

Klanttevredenheid

Wist je dat IT Local in klanttevredenheidsreviews al jaren gemiddeld boven de 8,8 scoort? En dat sommige relaties al meer dan 15 jaar klant bij ons zijn?
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
Image
Consumentengoederen

Tony's Chocolonely

Tony’s (van de Chocolonely) wil real time de locatie en hoeveelheid van de ingekochte cacaobonen kunnen zien. Daarvoor gebruikt Tony’s het ‘Beantracker’-systeem dat bij IT Local is ondergebracht. Zo kan Tony’s werken aan het uitbannen van slavernij en kinderarbeid in de cacaoketen. Want daarvoor is het bedrijf opgericht.

De highlights van deze case:

24x7 beschikbaarheid

Cacaoboeren en handelaren over de hele wereld gebruiken Tony’s Beantracker. Zij werken in verschillende tijdzones. Daarom moet het systeem 24/7 beschikbaar zijn. IT Local stelt een high availability platform beschikbaar, met een 99,99 % uptimegarantie.

Private Cloud

Beantracker moet aan de regels voor compliance voldoen. Daarom is Beantracker in een private cloud geplaatst. Voor maximale veiligheid wordt een offline-offsite databack-up bewaard in een geheime ondergrondse bunker.

SQL databasemanagement

Cacao-oogst is sterk seizoensgebonden. En het gebruik van Beantracker dus ook. IT Local bewaakt de performance van de applicatie en schaalt resources op en af om de performance optimaal te houden.

“Zo zouden alle migraties moeten verlopen!” Je merkt dat IT Local een serieuze partij is die veel verstand heeft van IT-projecten en beheer van cloudapplicaties".

Rick van Tony’s
Image
Handel en industrie

EuroMaritime

EuroMaritime is een moderne middelgrote rederij met kantoren in Canada, België, Duitsland en Nederland. In de internationale scheepvaart is de druk hoog. Het schip moet de haven uit. Vracht- en douanepapieren rollen uit een printer op de brug van een containerschip in Haifa, aangestuurd vanuit de eigen cloudsystemen van EuroMaritime.

De highlights van deze case:

IT Roadmap

IT Local heeft een roadmap voor een periode van 5 jaar gemaakt en uitgevoerd. Daarmee kon EuroMaritime binnen time & budget een enorme kwaliteitsslag maken. En zo haar ambitieuze expansieplannen realiseren.

Onestopshopping

EuroMaritime heeft geen eigen IT-afdeling. Het koos ervoor om alle advies, aanschaf, beheer en controlewerkzaamheden uit te besteden aan IT Local.

Multi-lingual supportdesk

Bij een internationaal bedrijf als EuroMaritime is Engels de voertaal. Geen probleem voor de supportdesk van IT Local waar naast Nederlands ook Engels, Frans en Duits wordt gesproken.
"Met de IT Roadmap die IT Local voor ons heeft gemaakt kunnen wij onze investeringen goed verantwoorden".
Bram Boone,
financieel directeur EuroMaritime
Image
Zakelijke dienstverlening

GelreDome

GelreDome is het Grootste Theater van Nederland. Het heeft een complexe IT-infrastructuur: Wifi in het stadion, krachtstroom op het podium, calamiteitenverbindingen naar hulpdiensten, bewakingscamera's en scanners voor toegangscontrole. 

De highlights van deze case:

Contractmanagement

IT Local coördineert voor GelreDome de technische afstemming van en dienstverlening door de diverse leveranciers. GelreDome verlengde voor de tweede keer op rij de overeenkomst voor IT-beheer en -onderhoud met IT Local, waarmee de samenwerking tussen beide partijen weer voor een periode van 5 jaar is vastgelegd.

Cyber security

In een stadion waar ruim 30.000 mensen samenkomen is veiligheid belangrijk. IT Local staat daarom in verbinding met het Nationaal Cyber Security Centrum en volgt beveiligings- en monitorings-adviezen op wanneer sprake is van verhoogde terroristische dreiging.

Workplace 2.0

GelreDome gaat haar huidige IT-infrastructuur vervangen door Workplace 2.0. Daarvoor worden alle applicaties vervangen door SaaS. Alle werkplekken krijgen een lay-out die IT Local heeft ontwikkeld. Daardoor kunnen gebruikers makkelijk bij alle cloudapplicaties.
"Onze klanten zijn veeleisend, dus verwachten wij ook veel van onze leveranciers.  IT Local maakt dat al jaren waar."
Hèrald van de Bunt,
directeur GelreDome