Onze Power-aanpak

Onze Power-aanpak

Zo brengen we jouw business verder

Samen gaan we aan de slag met de mogelijkheden van het Power Platform

In 4 heldere stappen maken we het verschil voor jouw bedrijf

In korte tijd van inspiratie naar gave oplossingen

Gratis inspiratiesessie

Slimmere werkprocessen, betere inzichten... wil je samen met ons aan de slag om jouw bedrijf te laten profiteren van alle mogelijkheden die het Microsoft Power Platform je te bieden heeft? Hier lees je wat je van ons kunt verwachten.

Zo ziet onze aanpak eruit:

Workshop

We starten met een workshop van één dag. Daarin gaan we in op jouw visie, doelen en behoeften. Zodat wij precies begrijpen waar jouw uitdagingen liggen. Om je daarna - vanuit die uitdagingen - te inspireren met alle mogelijkheden die het Power Platform je te bieden heeft.

Power Platform - workshop


Stap 1: workshop

Wat wil je verbeteren, oplossen of gaver maken binnen jouw bedrijf? In onze workshop gaan we het daar over hebben. Én we gaan elkaar deze dag beter leren kennen. We inventariseren jouw behoefte en nemen we je mee in de mogelijkheden van het Power Platform. Daarbij gaan we in op alle factoren die het succes van een IT-project beïnvloeden: functionele, technisch gerelateerde en veranderkundige factoren. Aan het einde van de workshop nemen we samen onze projectaanpak door. Je ontvangt dan een heldere roadmap of een advies over de vervolgstappen.Stap 2: actieplan

Om de gewenste situatie voor jou te bereiken werken we een helder en praktisch actieplan uit met daarin de volgende onderdelen:

  • Functioneel ontwerp van de oplossing. Dit laat je zien welke functionaliteiten, kenmerken en voordelen de oplossing moet hebben. Daarnaast ontdek je welke Power Platform-componenten (Power BI, Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power Pages) we gebruiken om de oplossing te bouwen. En je leest hoe de oplossing integreert met jouw andere apps, data en services.
  • Implementatie. In deze stap beschrijven wij hoe wij de oplossing ontwikkelen. Je leest meer over onze keuzes voor de best practices en richtlijnen die we gebruiken om de kwaliteit, veiligheid en prestaties van de oplossing te garanderen. Uiteraard besteden we ook aandacht aan belangrijke zaken als testen en validatie.
  • Onderhoud en support. In dit onderdeel lees je alles over hoe we je ontzorgen na de livegang. Bijvoorbeeld via beheer en monitoring. Ook vind je onze aanpak in het omgaan met veranderingen en het onderhouden en updaten van de oplossing.
Power Platform - Damian


Stap 3: implementatie

Voordat we beginnen met jouw project stemmen wij de planning volledig met je af. We starten met een gezamenlijke kick-off. Tijdens de ontwikkeling van de oplossing volgen wij best practices en richtlijnen die we in het actieplan beschreven hebben. Dit omvat ook het testen en valideren van de oplossing.

Tijdens de implementatie besteden we veel aandacht aan de communicatie met je medewerkers en trainen we hen. Zodat ze goed met de nieuwe oplossing kunnen werken en er voordeel uit halen. Ook trainen we jullie IT-beheerder(s) en zorgen we voor documentatie.

Onze Power-aanpak Onderhoud en Support


Stap 4: onderhoud en support

In de eindfase van het project bepalen we samen welke dienstverlening nodig is om jou te ontzorgen. Dit hangt ook af van de verdere veranderingsbehoefte van jouw organisatie. Nieuwe wensen en plannen plaatsen wij in een IT-Roadmap. In dit document, dat we periodiek bespreken, leggen we alle projecten vast en geven daarbij een indicatie van de bijbehorende planning en investering. 

Na livegang monitoren wij je omgeving en staat onze Servicedesk voor je klaar om eventuele vragen en incidenten op te pakken. Natuurlijk zijn we ook alert op de updates en verbeteringen die Microsoft regelmatig doorvoert op het Power Platform. En zorgen wij er voor dat jouw oplossing profiteert van verbeterde beveiliging, prestaties, beschikbaarheid, nieuwe functies en functionaliteit.

Laat je inspireren!

Wil je samen met ons aan de slag om jouw bedrijf te laten profiteren van de mogelijkheden van het Power Platform? Graag starten we met een gratis en vrijblijvende inspiratiesessie. Bij ons op kantoor of bij jou. Daarin kijken we samen in ongeveer anderhalf uur waar voor jouw organisatie de grootste mogelijkheden liggen. Interessant? Laat het ons weten via het formulier onderaan de pagina of bel even, dan plannen we snel een afspraak in.