IT Local Outsourcing

IT-beheer

Jij concentreert je op je zakelijke activiteiten, de IT laat je aan ons over. Of je nu in regio Arnhem - Nijmegen, nationaal of (inter)nationaal actief bent, aan IT Local heb je een betrouwbare partner als het gaat om uitbesteden van IT-beheer.

Wij regelen het beheer van on-premises software, hybride software tot cloudsoftware zoals Microsoft Azure, Microsoft Office 365 en Windows Virtual Desktop. En: je houdt zelf de zeggenschap in handen. Voor een vast tarief per maand doen wij het beheer van de IT-infrastructuur en cloudconnecties van jouw organisatie. Daarmee zijn jouw applicaties en data altijd perfect beschikbaar. We leveren en installeren ook ondersteunende hard- en software als dat nodig is.

Profiteer van Managed Services door het uitbesteden van je IT-beheer

Wat wij doen noemen we Managed Services. Wij regisseren de IT-dienstverlening en zorgen ervoor dat IT-systemen blijven draaien. Wij helpen gebruikers met hun technische en functionele vragen. We houden je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die van belang zijn voor je IT-landschap. En we doen meer dan alleen de techniek. We helpen ook bij:

Asset management en allocation

We geven je een overzicht van je IT-bezittingen. Kosten, kostenplaatsen, looptijden, afschrijvingen... we brengen het allemaal voor je in beeld.

Compliancy controle 

We laten je realtime zien of je IT-omgeving voldoet aan de eisen van ISO/IEC 27001, ISAE3402 en DigiD/Norea.

Third party contractmanagement

We zorgen op basis van een SLA voor beheer en aansturing van je contractpartijen voor bijvoorbeeld softwarelicenties, onderhoud van hardware en abonnementen voor internet en telefonie.


Handhaving privacywetgeving

We slaan bedrijfsdata op en zorgen voor verspreiding en classificering. We regelen dat je OneDrive, SharePoint, multifactor-authenticatie, single sign-on en data back-up en removal veilig kunt gebruiken.

Inrichting Workplace 2.0

We zorgen ervoor dat alle bedrijfsapplicaties eenvoudig beschikbaar zijn via een persoonlijk bureaublad, dat gebruikers eenvoudig kunnen inloggen en dat data gestructureerd wordt aangeboden voor gebruik.

Servicedesk

Je hebt altijd toegang tot onze professionele servicedesk bij het uitbesteden van je IT-beheer. Ook bieden wij je een vriendelijke gebruikersondersteuning; zowel vanuit ons supportcentrum in Arnhem als op je bedrijfslocatie(s). Onze medewerkers zijn getrainde specialisten, maar geen techno-nerds. Zij kunnen complexe, technische oplossingen vertalen naar normaal Nederlands én omgekeerd.

IT-Local_Servicedesk


Wij nemen de zorg over


Toenemende veiligheidseisen. Hoge werkdruk. Steeds meer wetten en regels. IT die steeds complexer wordt. Markten die worden opgeschud met nieuwe producten en diensten en agressieve marketingstrategieën. Hoge verwachtingen van gebruikers als het gaat om gebruikersgemak, betrouwbaarheid en performance. Er wordt steeds meer gevraagd van IT’ers.

Het is bijna niet meer te doen om specialistische kennis op al die gebieden zelf in huis te hebben en dan ook nog up-to-date en flexibel te zijn.

Wij helpen elke dag organisaties en gebruikers uit de regio Arnhem-Nijmegen, maar ook (inter)nationaal om hun werk op een prettige en veilige manier te doen. Dat kunnen we ook voor jouw organisatie doen, als je kiest voor het uitbesteden van je IT-beheer aan ons bedrijf. We kijken samen wat het best bij je organisatie past. Dat kan gaan van een expertdesk tot het overnemen van de volledige zorg op basis van monitoring en technisch en functioneel beheer.

We zijn de sparringpartner voor jouw IT-afdeling. Onze IT-specialisten zijn een waardevolle ondersteuning voor jouw organisatie. Wanneer je je IT-beheer aan ons IT-bedrijf uitbesteedt, helpen we mee om de ambitie en doelstellingen van jouw organisatie te realiseren.

De voordelen van uitbesteden van IT-beheer...

Tevreden en blije gebruikers omdat het altijd werkt

Continuïteit van de IT-omgeving, minimale downtime

Altijd toegang tot specialistische kennis en ondersteuning

Proactieve aanpak: van security tot adoptie en innovatie

Optimaal gebruik van de mogelijkheden van je IT-omgeving

... plus de voordelen van IT Local

Wij leggen steeds de focus op kwaliteitsverbetering, security en innovatie

Wij vertalen de voordelen van nieuwe technologie in duidelijke voordelen voor jouw organisatie

Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510- gecertificeerd. Daardoor heb je garantie dat de gegevens van jouw organisatie bij ons in veilige handen zijn

Wij zijn Microsoft Gold Partner met uitgebreide kennis van en ervaring met Microsoft-omgevingen

Wij bieden directe toegang tot Microsoft-support in het geval van vragen, hulp of escalaties

Ons Managed Services-team werkt flexibel, efficient en servicegericht

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je een keer van gedachten wisselen over de mogelijkheden van het uitbesteden van je IT-beheer voor jouw organisatie aan onze specialisten uit de regio Arnhem - Nijmegen? Of wil je meer weten over onze cloudoplossingen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail of gebruik het formulier hieronder.
IT Local Contact