IT Local Security

Security

Werk je in de cloud, dan is goede informatie- en cloudbeveiliging belangrijker dan ooit. Alles wordt namelijk makkelijker in de cloud, óók voor cybercriminelen. Kiezen voor cloudbeveiliging van IT Local uit Arnhem/Houten is daarom een slimme zet. Maar ook als je (nog) niet in de cloud werkt houden wij jouw omgeving veilig.

Wij leveren een compleet programma aan securitydiensten: van trainingen om je personeel bewust te maken van de risico’s tot technische producten zoals firewalls en databack-ups. Omdat 100% beveiliging niet bestaat, hebben wij ook een compleet aanbod van disaster recovery back-updiensten en uitwijkmogelijkheden bij calamiteiten.

Veilig werken en rustig slapen

Onze specialisten uit de omgeving Arnhem - Nijmegen en omgeving Houten zorgen voor een goede beveiliging van jouw IT-omgeving. Zodat je altijd rustig slaapt en met een gerust hart veilig kunt werken in de cloud of in een traditionele omgeving.


24/7 monitoring

Onze beheerders houden dag en nacht alle onderdelen van het netwerk in de gaten. En externe ethical hackers testen jouw systemen voortdurend op inbraakgevoeligheid. Is er een beveiligingsincident? Dan grijpen onze security experts direct in.

We doen het samen met jou

Want goede informatiebeveiliging vraagt om teamwork. We inventariseren samen wat het risicoprofiel van jouw bedrijf is en waar zich bedreigingen kunnen voordoen. Onze ervaren data-analisten en security experts helpen jou om een goede cyberverdediging te bouwen.

Onze security journey

De IT-omgeving van jouw bedrijf moet veilig zijn. Maar is ie dat ook? En als het niet zo is, wat moet je dan doen? Waar begin je? Onze security journey helpt je. Wij zorgen in drie stappen voor een goede basisbeveiliging van de IT-omgeving van jouw bedrijf. Waarbij we in de eerste stap via onze Cyber Security Assessment Tool (CSAT) kijken hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Neem contact met ons op

Van cloudbeveiliging tot beveiliging van traditionele netwerken… de specialisten van ons IT-bedrijf uit de regio Arnhem - Nijmegen en de regio Houten vertellen je er graag alles over. En vooral over hoe ze jouw IT-omgeving veilig houden. Heb je hulp nodig of wil je gewoon een keer van gedachten wisselen over onze filosofie en aanpak van security? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of vul het formulier hieronder in.

Happy werkplek - geen zorgen over veiligheid