IT Local Security

Security

Werk je in de cloud, dan is goede informatie- en cloudbeveiliging belangrijker dan ooit. Alles wordt namelijk makkelijker in de cloud, óók voor cybercriminelen. Kiezen voor cloudbeveiliging van IT Local uit Arnhem/Den Bosch is daarom een slimme zet. Maar ook als je (nog) niet in de cloud werkt houden wij jouw omgeving veilig.

Wij leveren een compleet programma aan securitydiensten: van trainingen om je personeel bewust te maken van de risico’s tot technische producten zoals firewalls en databack-ups. Omdat 100% beveiliging niet bestaat, hebben wij ook een compleet aanbod van disaster recovery back-updiensten en uitwijkmogelijkheden bij calamiteiten.

Topbeveiliging, gebaseerd op twee pijlers

Onze specialisten uit de omgeving Arnhem - Nijmegen en omgeving Den Bosch zorgen voor een extreem goede beveiliging van jouw IT-omgeving. Zodat je altijd rustig slaapt en met een gerust hart veilig kunt werken in de cloud of in een traditionele omgeving. De topbeveiliging is gebaseerd op twee pijlers:

Security Operating Center

We houden dag en nacht alle onderdelen van het netwerk in de gaten en rapporteren daar live over. Kwetsbaarheden veranderen elke dag. Daarvoor biedt ons Security Operating Center een snelle detectie. Onze gecertificeerde ethical hackers testen jouw systemen voortdurend op inbraakgevoeligheid. Is er een beveiligingsincident? Dan grijpen onze security experts direct in.


We doen het samen met jou

Want goede informatiebeveiliging vraagt om teamwork. We inventariseren samen wat het risicoprofiel van jouw bedrijf is en waar zich bedreigingen kunnen voordoen. Onze ervaren data-analisten en security experts helpen jou om een goede cyberverdediging te bouwen.

Neem contact met ons op

Van cloudbeveiliging tot beveiliging van traditionele netwerken… de specialisten van ons IT-bedrijf uit de regio Arnhem - Nijmegen en de regio Den Bosch vertellen je er graag alles over. En vooral over hoe ze jouw IT-omgeving veilig houden. Heb je hulp nodig of wil je gewoon een keer van gedachten wisselen over onze filosofie en aanpak van security? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of vul het formulier hieronder in.
Happy werkplek - geen zorgen over veiligheid