Hoe kom je in de cloud?

Hoe werkt zo’n migratie? Hoe verplaats je applicaties en data veilig naar de cloud? En hoe weet je wat wel en wat beter niet naar de cloud kan? Hoe zit het met compliance, beveiliging, kosten? Hoe regel je dat gebruikers enthousiast blijven, ook als hun vertrouwde digitale werkplek verandert?

Kom eens met ons praten. We vertellen je graag de ins en outs van cloud-computing. Wij zijn de Cloud Connectors, een betrouwbare partner met veel ervaring in IT en gebruikersondersteuning.

Workplace 2.0

Werken in de cloud betekent: inloggen met je mobiel, tablet, laptop of pc waar in de wereld je ook bent. Je hebt direct toegang tot applicaties en data. Veilig, herkenbaar en eenvoudig aan te passen aan je persoonlijke wensen.

We richten het in

Die Workplace 2.0 kun je zelf inrichten, maar daar heb je wel wat kennis voor nodig. Je kunt het ook uitbesteden aan onze IT-specialisten. Wij helpen je graag met al je vragen over Microsoft Office 365 en met het regelen van de toegang tot alle bedrijfsapplicaties. Zo profiteer je maximaal van alle voordelen die Workplace 2.0 biedt.

We richten voor jouw organisatie je eigen ruimte in op het datacenter van Microsoft. Dat is je Microsoft Tenant. Met Windows Azure Active Directory regelen we de toegang van gebruikers tot online services. Vanuit je Tenant zijn er koppelingen naar de verschillende (cloud)platformen.

We trainen gebruikers

We zorgen ervoor dat alle gebruikers de overgang intuïtief, makkelijk en snel oppakken. Dat doen we met Microsoft Workspace 365, een gestructureerd en professioneel adoptietraject. Zo stappen gebruikers makkelijk over.

Microsoft Office 365 vraagt van gebruikers een andere manier van werken om de functionaliteiten binnen de suite goed te gebruiken. In een training leggen we hen uit hoe het werkt. En onze klantvriendelijke helpdesk is altijd bereikbaar voor vragen. Zo voorkom je weerstand binnen de organisatie.

We regelen de beveiliging

Beveiliging is super belangrijk als gebruikers overal en altijd kunnen inloggen op de bedrijfssystemen. Wij richten de toegangsbeveiliging voor de IT-systemen identity-based in. Dat betekent dat de identiteit van de gebruiker bepaalt tot welke personen, devices en data hij of zij (digitaal) toegang heeft.

Met deze eenduidige identity-oplossing kun je op een flexibele en gecontroleerde manier je security en productiviteit verhogen en je kosten verlagen.

We verzorgen het beheer

Dat doen we niet alleen voor Microsoft Office 365, maar ook voor serversystemen, lokale verbindingen, printers en wifi. En eventueel ook voor de industriële automatisering op de werkvloer en andere componenten die in of buiten de cloud worden gehost.

Tenant management, functioneel beheer, licentiemanagement, gebruikersondersteuning en integratie met legacy-applicaties, we doen het allemaal voor je. Beheer van een IT-omgeving in de cloud vraagt een heel andere aanpak dan beheer in een traditionele omgeving. Wij hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het beheer perfect uit te voeren.

Workplace 2.0

Meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Wil je meer weten over de Modern Workplace 2.0 of een keer van gedachten wisselen over onze cloudfilosofie en de voordelen voor jouw organisatie?  Vraag vrijblijvend een Cloud Readiness Assessment aan.
Assessment aanvragen


Microsoft Azure

Simpel IT-capaciteit erbij of eraf

Met Microsoft Azure breng je IT-capaciteit naar de cloud. Dit cloudplatform maakt het mogelijk om snel een betrouwbare en schaalbare IT-infrastructuur te bouwen tegen lage kosten. Het resultaat is meer flexibiliteit en minder kosten voor hardware en beheer.

Vergeleken met een private cloudomgeving kan Microsoft Azure voordelen hebben:

Snelheid

Je kunt het snel inrichten en vaak al dezelfde dag gebruiken.

Schaalbaarheid

Je kunt snel op- of afschalen wanneer dat nodig is.

Kosten

Je betaalt alleen voor de capaciteit die je verbruikt (pay-per-use).

IT Local: dé  Microsoft Azur​e Specialist
Je hebt die voordelen alleen als de Microsoft Azure-omgeving optimaal is ingericht en efficiënt wordt beheerd. Wij helpen al jaren bedrijven op weg naar de cloud met een IT-roadmap en ‘Klaar voor de Cloud analyse’ die precies bij de klant past. Daarmee kan die bekijken of de stap naar de cloud logisch is en een toegevoegde waarde heeft. We implementeren hybride of 100% cloudoplossingen, waarbij we Microsoft Office365, onze eigen private cloud en Microsoft Azure gebruiken.

Veiligheid en compliance
Door de werkplekintegratie met Microsoft Azure en Microsoft Office 365 zijn bedrijfsgegevens altijd veilig. Azure en Office 365 voldoen aan ISO27001, SOC1, SOC2 en EU-standaarden voor informatiebeveiliging.

Image

Meer informatie over Microsoft Azure?

Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van Microsoft Azure voor jouw organisatie?  Als  gecertificeerd Microsoft Cloud  Partner helpen we je graag.
Stuur ons een mail
Bel ons