IT Local Cloud

Overal veilig werken in de cloud

Werken in de cloud kan heel aantrekkelijk zijn. Je hoeft niet (veel) te investeren in hardware en je kunt werken waar je maar wilt. Ook maak je heel makkelijk je IT-capaciteit (tijdelijk) groter of kleiner. De specialisten van ons bedrijf uit Arnhem en Houten vertellen je graag meer over de voordelen van een cloudwerkplek. En over hoe je velig kunt werken in de cloud.

Naar de cloud? Hoe dan?

Er komen waarschijnlijk veel vragen op je af wanneer je wilt gaan werken in de cloud. Hoe werkt zo’n migratie? Hoe verplaats je applicaties en data veilig naar de cloud? En hoe weet je wat wel en wat beter niet naar de cloud kan? Hoe zit het met compliance, beveiliging en kosten? Hoe regel je dat gebruikers enthousiast blijven, ook als hun vertrouwde digitale werkplek verandert in een moderne cloudwerkplek?

Kom eens met ons praten.
De specialisten van ons bedrijf uit Arnhem en Houten vertellen je graag alle ins en outs van cloud-computing: van de inrichting van de ideale cloudwerkplek (de Happy werkplek) tot alles over veilig werken in de cloud.

De moderne cloudwerkplek

Met een moderne werkplek in de cloud (ook wel workplace 2.0 genoemd) log je in met je mobiel, tablet, laptop of pc waar in de wereld je ook bent. Je hebt direct toegang tot jouw applicaties en data. Veilig, herkenbaar en eenvoudig aan te passen aan je persoonlijke wensen.

Goed om te weten: wij bieden een eigen onderscheidende cloudwerkplek aan, de Happy werkplek, die je nog meer te bieden heeft.

We richten het in

Een moderne werkplek kun je zelf inrichten, maar daar heb je wel wat kennis voor nodig. Je kunt het inrichten van de werkplek in de cloud ook uitbesteden aan onze IT-specialisten, werkzaam in regio Arnhem - Nijmegen en regio Houten. Wij helpen je als Microsoft Gold Partner graag met al je vragen over Microsoft Office 365met het regelen van de toegang tot alle bedrijfsapplicaties en met de juiste keuze van devices. Maar eerst luisteren wij vooral naar je mensen en kijken we samen met je naar jouw business en processen. Daarna kijken we welke techniek je kan helpen. Zo profiteer je maximaal van alle voordelen die een moderne werkplek biedt.

Onze specialisten uit regio Arnhem - Nijmegen en regio Houten richten voor jouw organisatie je eigen cloudwerkplek in op het datacenter van Microsoft. Dat is je Microsoft Tenant. Met Windows Azure Active Directory regelen we de toegang van gebruikers tot online services. Vanuit de Tenant zijn er koppelingen naar de verschillende (cloud)platformen.

We maken gebruikers blij

We zorgen ervoor dat alle gebruikers de overgang intuïtief, makkelijk en snel oppakken. Dat doen we via een gestructureerd en professioneel adoptietraject. Wij noemen het Happy adoptie. Zo stappen gebruikers makkelijk over.

Een cloudwerkplek vraagt van je gebruikers een andere manier van werken om de functionaliteiten goed te gebruiken. We nemen hen daarom van a tot z mee. Via onder meer trainingen, handleidingen en persoonlijke uitleg leggen we uit hoe het werkt. Daarnaast is onze klantvriendelijke Servicedesk altijd bereikbaar voor vragen. Zo maak je gebruikers blij en voorkom je weerstand binnen de organisatie.

Happy Adoptie

We regelen de beveiliging

Beveiliging is superbelangrijk als gebruikers overal en altijd kunnen inloggen op de bedrijfssystemen. Wij richten de toegangsbeveiliging voor de IT-systemen identity-based in. Dat betekent dat de identiteit van de gebruiker bepaalt tot welke personen, devices en data hij of zij (digitaal) toegang heeft.

Met deze eenduidige identity-oplossing kun je op een flexibele en gecontroleerde manier je security en productiviteit verhogen en je kosten verlagen.

We verzorgen het beheer

Dat doen we niet alleen voor Microsoft Office 365 maar ook voor serversystemen, lokale verbindingen, printers en wifi. En eventueel ook voor de industriële automatisering op de werkvloer en andere componenten die in of buiten de cloud worden gehost.

Tenant management, functioneel beheer, licentiemanagement, gebruikersondersteuning en integratie met legacy-applicaties; we doen het allemaal voor je. Beheer van een IT-omgeving in de cloud vraagt een heel andere aanpak dan beheer in een traditionele omgeving. Wij hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het beheer perfect uit te voeren.Zo'n moderne werkplek, is dat iets voor ons?

Kom meer te weten over de cloudwerkplek

Wil je meer weten over de moderne werkplek of een keer van gedachten wisselen over onze cloudfilosofie en de voordelen voor jouw organisatie? Wij gaan graag in gesprek met je en voeren - als je dat wilt - vrijblijvend een Cloud Readiness Assessment voor je uit. Daarmee weet je of jouw organisatie al klaar is voor een overstap naar de cloud of wat er moet gebeuren om te kunnen overstappen.
Bel mij voor een afspraak
Image


Microsoft Azure

Simpel IT-capaciteit erbij of eraf

Met Microsoft Azure breng je IT-capaciteit naar de cloudwerkplek. Dit cloudplatform maakt het mogelijk om snel een betrouwbare en schaalbare IT-infrastructuur te bouwen tegen lage kosten. Het resultaat is meer flexibiliteit en minder kosten voor hardware en beheer. Vergeleken met een private cloudomgeving biedt Microsoft Azure de volgende voordelen:

Voordelen van nieuwe technologie

Wij helpen je om te profiteren van de voordelen van nieuwe technologie. Maar we durven ook ‘nee’ te zeggen als we denken dat de risico's van implementatie van die nieuwe technologie (nog) te groot zijn voor jullie bedrijfsvoering.

Snelheid

Je kunt het snel inrichten en vaak al dezelfde dag gebruiken.

Schaalbaarheid

Snel op- of afschalen wanneer dat nodig is.

Kosten

Je betaalt alleen voor de capaciteit die je verbruikt (pay-per-use).

IT Local: dé Microsoft Azur​e Specialist

Je hebt die voordelen alleen als de Microsoft Azure-omgeving optimaal is ingericht en efficiënt wordt beheerd. Wij helpen al jaren bedrijven uit de regio Arnhem-Nijmegen en de regio Houten, maar ook internationaal op weg naar de cloud met een IT-roadmap en een ‘Klaar-voor-de-cloud-analyse’ op maat. Daarmee kun je bekijken of de stap naar een cloudwerkplek logisch is en toegevoegde waarde heeft voor jouw bedrijf. We implementeren hybride en volledige cloudoplossingen waarbij we Microsoft Office 365, onze eigen private cloud en Microsoft Azure gebruiken. Als Microsoft Gold Partner voldoen we aan de strengste normen die Microsoft aan haar partners stelt.

Veiligheid en compliance
Door de werkplekintegratie met Microsoft Azure en Microsoft Office 365 zijn bedrijfsgegevens altijd veilig. Azure en Office 365 voldoen aan ISO27001, SOC1, SOC2 en EU-standaarden voor informatiebeveiliging.

Microsoft Azure


Meer informatie over Microsoft Azure?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Microsoft Azure voor jouw organisatie? Als gecertificeerd Microsoft Cloud Partner helpen we je graag. Stuur een e-mail of gebruik het formulier hieronder.