Hoe kun je veilig werken in de cloud?

Er komen waarschijnlijk veel vragen op je af wanneer je veilig wilt gaan werken in de cloud met behulp van ons bedrijf in regio Arnhem - Nijmegen. Hoe werkt zo’n migratie? Hoe verplaats je applicaties en data veilig naar de cloud? En hoe weet je wat wel en wat beter niet naar de cloud kan? Hoe zit het met compliance, beveiliging en kosten? Hoe regel je dat gebruikers enthousiast blijven, ook als hun vertrouwde digitale werkplek verandert?

Kom eens met ons praten. We vertellen je graag de ins en outs van cloud-computing. Wij zijn de Cloud Connectors, een betrouwbare partner met veel ervaring in IT en gebruikersondersteuning.

Workplace 2.0

Veilig werken in de cloud betekent: inloggen met je mobiel, tablet, laptop of pc waar in de wereld je ook bent. Je hebt direct toegang tot applicaties en data als je kiest voor een werkplek in de cloud. Veilig, herkenbaar en eenvoudig aan te passen aan je persoonlijke wensen.

We richten het in

Die Workplace 2.0 kun je zelf inrichten, maar daar heb je wel wat kennis voor nodig. Je kunt het inrichten van de werkplek in de cloud ook uitbesteden aan onze IT-specialisten, werkzaam in regio Arnhem - Nijmegen. Wij helpen je graag met al je vragen over Microsoft Office 365 en met het regelen van de toegang tot alle bedrijfsapplicaties. Zo profiteer je maximaal van alle voordelen die Workplace 2.0 biedt.

Onze specialisten uit regio Arnhem - Nijmegen richten voor jouw organisatie je eigen cloudwerkplek in op het datacenter van Microsoft. Dat is je Microsoft Tenant. Met Windows Azure Active Directory regelen we de toegang van gebruikers tot online services. Vanuit je Tenant zijn er koppelingen naar de verschillende (cloud)platformen.

We trainen gebruikers

We zorgen ervoor dat alle gebruikers de overgang intuïtief, makkelijk en snel oppakken. Dat doen we met Microsoft Workspace 365, een gestructureerd en professioneel adoptietraject. Zo stappen gebruikers makkelijk over.

Microsoft Office 365 vraagt van gebruikers een andere manier van werken om de functionaliteiten binnen de Suite goed te gebruiken. In een training leggen we hen uit hoe het werkt. Daarnaast is onze klantvriendelijke helpdesk altijd bereikbaar voor vragen. Zo voorkom je weerstand binnen de organisatie.

We regelen de beveiliging

Beveiliging is superbelangrijk als gebruikers overal en altijd kunnen inloggen op de bedrijfssystemen. Wij richten de toegangsbeveiliging voor de IT-systemen identity-based in. Dat betekent dat de identiteit van de gebruiker bepaalt tot welke personen, devices en data hij of zij (digitaal) toegang heeft.

Met deze eenduidige identity-oplossing kun je op een flexibele en gecontroleerde manier je security en productiviteit verhogen en je kosten verlagen.

We verzorgen het beheer

Dat doen we niet alleen voor Microsoft Office 365 maar ook voor serversystemen, lokale verbindingen, printers en wifi. En eventueel ook voor de industriële automatisering op de werkvloer en andere componenten die in of buiten de cloud worden gehost.

Tenant management, functioneel beheer, licentiemanagement, gebruikersondersteuning en integratie met legacy-applicaties; we doen het allemaal voor je. Beheer van een IT-omgeving in de cloud vraagt een heel andere aanpak dan beheer in een traditionele omgeving. Wij hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het beheer perfect uit te voeren.

Workplace 2.0

Kom meer te weten over de cloudwerkplek

Wil je meer weten over de Modern Workplace 2.0 of een keer gedachten uitwisselen over onze cloudfilosofie en de voordelen voor jouw organisatie? Vraag vrijblijvend een Cloud Readiness Assessment aan.

Assessment aanvragen


Microsoft Azure

Simpel IT-capaciteit erbij of eraf

Met Microsoft Azure breng je IT-capaciteit naar de cloudwerkplek. Dit cloudplatform maakt het mogelijk om snel een betrouwbare en schaalbare IT-infrastructuur te bouwen tegen lage kosten. Het resultaat is meer flexibiliteit en minder kosten voor hardware en beheer als je overstapt op een werkplek in de cloud van ons bedrijf uit regio Arnhem - Nijmegen.

Vergeleken met een private cloudomgeving biedt Microsoft Azure de volgende voordelen:

Snelheid

Je kunt het snel inrichten en vaak al dezelfde dag gebruiken.

Schaalbaarheid

Je kunt snel op- of afschalen wanneer dat nodig is.

Kosten

Je betaalt alleen voor de capaciteit die je verbruikt (pay-per-use).

IT Local: dé  Microsoft Azur‚Äče Specialist
Je hebt die voordelen alleen als de Microsoft Azure-omgeving optimaal is ingericht en efficiënt wordt beheerd. Wij helpen al jaren bedrijven op weg naar de cloud met een IT-roadmap en een ‘Klaar-voor-de-Cloud-analyse’ op maat. Daarmee kun je bekijken of de stap naar een cloudwerkplek logisch is en toegevoegde waarde heeft voor jouw bedrijf in regio Arnhem - Nijmegen. We implementeren hybride en volledige cloudoplossingen waarbij we Microsoft Office 365, onze eigen private cloud en Microsoft Azure gebruiken.

Veiligheid en compliance
Door de werkplekintegratie met Microsoft Azure en Microsoft Office 365 zijn bedrijfsgegevens altijd veilig. Azure en Office 365 voldoen aan ISO27001, SOC1, SOC2 en EU-standaarden voor informatiebeveiliging.

Image

Meer informatie over Microsoft Azure?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Microsoft Azure voor jouw organisatie? Als gecertificeerd Microsoft Cloud Partner helpen we je graag.

Stuur ons een mail
Bel ons