10 maart, 2022

IT Local is nu Microsoft Gold Partner!

Vandaag is het tijd voor taart. Om te vieren dat IT Local deze week officieel Microsoft Gold Partner is geworden! Daarmee voldoen wij aan de strengste normen die Microsoft aan haar partners stelt. En kunnen we jou als klant nog beter bedienen.

Om Microsoft Gold Partner te worden moesten we op een aantal specialisten (competenties) aantonen dat we brede technische kennis en vaardigheden in huis hebben om diensten te leveren voor een Microsoft-product of -technologie. Om de certificering te verdienen heeft Microsoft ons doorgelicht en hebben onze medewerkers meerdere tests en examens afgelegd. Een jaarlijkse kennistoets bepaalt of we Microsoft Gold Partner mogen blijven.

Voordelen voor jou als klant
Als klant was je bij ons al verzekerd van goede dienstverlening rondom alle Microsoft-oplossingen. Met onze gouden certificering kunnen we je nog beter bedienen:

  • Onze lijntjes met Microsoft zijn korter. En dat is handig als er een keer een urgent of ingewikkeld probleem is. We profiteren dan namelijk van gegarandeerde responstijden en hebben ook toegang tot hun premier support voor specialistische vragen. Dat betekent voor jouw snellere en hoogstaande hulp.
  • Microsoft-nieuws en -updates ontvangen we nu als eerste en we hebben toegang tot verschillende trainingen. Daardoor kunnen we jou de allerlaatste inzichten bieden en bijbehorende ondersteuning geven om jouw business verder te brengen.
  • Omdat we als Microsoft Gold Partner toegang hebben tot verschillende productlicenties kunnen we gemakkelijk een demo voor je ontwikkelen voor een proof of concept.

Onze Microsoft-competenties
Wij hebben gouden certificeringen behaald voor de competenties Cloud Platform, Cloud Productivity en Application Integration. Ons totaallijstje aan Microsoft-certificeringen ziet er zo uit:

Gold Cloud Platform
Erkenning voor het implementeren, migreren en onderhouden van veilige, betrouwbare en schaalbare cloudoplossingen en -services op Microsoft Azure.

Gold Cloud Productivity
Erkenning voor onze vaardigheden in het leveren van innovatieve Office 365-oplossingen. En voor onze hulp aan klanten bij het implementeren en beheren van toepassingen als Teams, Exchange Online en SharePoint.

Gold Application Integration
Erkenning voor ons hoge kennisniveau op het gebied van applicatie-integratie en automatisering van bedrijfsprocessen om de productiviteit van organisaties te verhogen.

Silver Data Analytics
Erkenning voor ons hoge niveau van vaardigheden en prestaties op het gebied van het genereren van krachtige gegevensinzichten. Plus voor onze kennis van de nieuwste technieken over onder meer Microsoft Power BI, Big Data en wat we ermee kunnen doen in een organisatie.

Silver Datacenter
Erkenning voor onze mogelijkheden om hybride omgevingen te overbruggen met schaalbare datacenteroplossingen.

Silver Small and Midmarket Cloud Solutions
Erkenning voor ons advies aan kleine en middelgrote klanten over een (gedeeltelijke) overstap naar Microsoft Office 365. Inclusief implementatie van de overstap en het ondersteunen van medewerkers.

Silver Midmarket Solution Provider
Erkenning voor onze diepgaande kennis van Microsoft-producten voor het MKB, onze adviesrol en het uitvoeringstraject.

Meer weten over ons partnership met Microsoft? Benieuwd naar de voordelen voor jouw bedrijf? Bel Remko Kleij (06 43 37 85 93) of stuur hem een mail.

Delen? Ja graag!

Onderwerpen

Tags

Delen? Ja graag!