Microsoft Power Platform
IT Local Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform

Onze basis voor het bouwen van slimme softwareoplossingen voor jouw business

Hét ontwikkelplatform van waaruit we snel en voordelig gave dingen voor je bouwen

Van handig tooltje tot complete bedrijfsoplossing op maat… alles kan

Altijd perfecte integratie met al jouw Microsoft-producten en diensten

Gratis adviesgesprek

Voor het ontwikkelen van onze Power-oplossingen maken we gebruik van het Microsoft Power Platform. Dit platform biedt ons krachtige mogelijkheden om snel en efficiënt slimme softwareoplossingen voor je te bouwen. Heb jij een goed idee hoe je in jouw bedrijf iets slimmer of beter kunt doen? Wij kijken of we het kunnen automatiseren en realiseren het via het platform graag en snel voor je!

De mogelijkheden van het Power Platform zijn echt ongekend...
... en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Tijdens de European Power Platform Conference in Dublin en de Microsoft Power Platform Conference in Las Vegas heb ik verschillende voorbeelden langs zien komen van baanbrekende functionele oplossingen die voor bedrijven echt het verschil kunnen maken. Vooral op het gebied van data. Voor jouw bedrijf liggen er ook kansen, laten we die verkennen!

Image

Remko Kleij - Directeur

Het Power Platform in een notendop

Het Power Platform bestaat uit vijf componenten:
Power BI, Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power Pages.

Alles binnen het platform is aan elkaar te koppelen via honderden vooraf gebouwde Data connectors. Met AI Builder voegen we met gemak kunstmatige intelligentie (AI) toe aan apps en werkprocessen. Dan is er nog Dataverse: de centrale plek binnen het platform voor opslag en -beheer van alle gestructureerde data binnen jouw bedrijf.

Microsoft© Power Platform

Het laagdrempelige ontwikkelplatform voor slimme bedrijfssoftware die naadloos integreert met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en heel veel andere applicaties.
Microsoft Power PlatformMicrosoft Power Platform

Wat doen die onderdelen van het Power Platform precies?

Power BI

Analyseer en toon data

Power BI zorgt voor waardevolle inzichten in je data. Met deze analysetool kunnen we data uit verschillende bronnen (zelfs van buiten de organisatie) voor je combineren en transformeren. En deze vervolgens fraai visueel weergeven via interactieve rapporten en dashboards.

Power Apps

Ontwikkel apps

Power Apps is het onderdeel waarbinnen we snel een app voor je kunnen ontwikkelen. Eentje die een onderdeel van je werkproces automatiseert, formulieren digitaliseert of je bedrijf op een andere manier slimmer laat werken. Bij het ontwikkelen van een canvas-app hebben we de volledige controle over het ontwerp en de lay-out van de app. Als we snel een app willen bouwen die is gebaseerd op gestandaardiseerde gegevensmodellen kiezen we voor een model-driven-app.

Kijk voor voorbeelden van apps die wij ontwikkeld hebben op het Power Platform op onze Happy apps-pagina.

Power Automate

Automatiseer workflows

Via Power Automate automatiseren we handmatige (terugkerende) taken binnen je bedrijf en brengen we koppelingen tussen applicaties tot stand. Power Automate noemen we ook wel de ‘Haarlemmerolie van het platform’. Het integreert naadloos met alle Microsoft-producten en diensten en meestal ook daarbuiten. Waardoor we alle onderdelen goed op elkaar kunnen afstemmen. Wat de efficiëntie fors kan verbeteren of waardoor het allemaal net even lekkerder loopt.

Power Virtual Agents

Bouw chatbots

Power Virtual Agents… daarmee kunnen wij een chatbot voor je ontwerpen en implementeren die communiceert met je klanten of medewerkers. In verschillende talen. Microsoft maakt gebruik van AI om de antwoorden van de chatbots zo menselijk mogelijk te maken. Door in de chatbot functionaliteiten van andere Microsoft-producten te verwerken kunnen we ‘m nog krachtiger maken.

Power Pages

Maak websites

Via Power Pages zetten wij in no-time een complete en veilige website of klantportal voor je online. Helemaal afgestemd op jouw bedrijfsproces. En perfect geïntegreerd met alle andere oplossingen van Microsoft. Zo kun je verkregen klantdata opslaan in Dataverse en deze vervolgens slim benutten voor bijvoorbeeld vervolgacties. Of een real-time Power BI-rapportage veilig delen op je website. En wat heel gemakkelijk is als je gebruiker bent en je aan de slag wilt met jouw website… je hebt gewoon toegang met je Microsoft-inlog.

Data connectors

Koppel componenten aan elkaar

Via honderden vooraf gebouwde Data connectors kunnen we alles binnen het Power Platform aan elkaar koppelen. En componenten ook verbinden met bijvoorbeeld Microsoft 365, Dynamics 365 en Azure. Voor je het weet bouwen we zo een complete bedrijfsoplossing voor je.

AI Builder

Voeg AI toe

Met AI Builder voegen we eenvoudig kunstmatige intelligentie (AI) toe aan apps en werkprocessen die we binnen het Power Platform voor je ontwikkelen. Denk aan het voorspellen van gegevens, het herkennen van tekst, het classificeren van beelden en het automatiseren van processen op basis van AI.

Dataverse

Beheer data centraal

Binnen het Power Platform is Dataverse de centrale plek voor opslag en -beheer van alle gestructureerde data binnen jouw bedrijf. Zo hebben alle Microsoft-applicaties een centraal punt om data te raadplegen. Dataverse zorgt voor een uniforme datastructuur en maakt het gemakkelijk om data te delen en te integreren tussen de verschillende Power Platform-componenten. Dataverse is ook de plek waar Dynamics 365 data opslaat. En is de bron die Copilot, de AI-assistent van Microsoft, gebruikt om aan de slag te gaan met je data.

Snel en voordelig iets verbeteren in jouw bedrijf

Het mag duidelijk zijn dat het Power Platform ons uitgebreide mogelijkheden biedt om gave dingen voor je bedrijf te ontwikkelen. Van handig tooltje tot een complete bedrijfsoplossing op maat. Altijd perfect geïntegreerd met jouw bestaande Microsoft-producten en diensten. En het mooie is dat we door de lage drempel en flexibiliteit van het platform ook snel en voordelig het verschil voor je kunnen maken. Benieuwd hoe we voor je aan de slag gaan? Check onze Power-aanpak.

Op onze Power-oplossingen-pagina vind je wat voorbeelden van oplossingen die we ontwikkeld hebben op het Power Platform of waar je aan kunt denken.

Power Platform - workshop


Laat je inspireren door onze whitepaper

Zie je de mogelijkheden van het Power Platform nog niet direct voor je? Of wil je gewoon veel voorbeelden zien? Onze whitepaper helpt je op weg. Via 19 voorbeelden om jou te inspireren meer uit je business te halen.

Vraag de whitepaper aan

Meer weten?

Op zoek naar slimmere werkprocessen binnen je bedrijf? Behoefte aan betere inzichten krijgt om goed onderbouwde beslissingen te nemen? Of benieuwd hoe wij via andere gave Power Platform-oplossingen jouw business verder kunnen brengen? Wij helpen je graag op weg! In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van een half uur beantwoorden we jouw meest urgente vragen en vertellen we je meer over de mogelijkheden. Via Teams, bij ons op kantoor of op jouw locatie... jij kiest wat je handig vindt. Interessant? Laat het ons weten via het formulier onderaan de pagina of bel even, dan plannen we snel een afspraak in.