IT-Local tafeltennis
IT-Local Lunch
IT Local - lunch
IT-Local supportdesk

Join us!

Happy with it... dat is ons motto én onze pay-off. Niet voor niets , want we doen er alles aan om onze klanten en gebruikers met onze oplossingen voortdurend een blij gevoel te geven. En daarin willen we ons onderscheiden. Deel jij onze missie en wil je werken voor een professionele organisatie, in een informele omgeving en met fijne collega's? Join us!

Werken bij IT Local

Ben jij net als ons nieuwsgierig naar de business van onze klanten? Wil je hen maximaal laten profiteren van de voordelen van nieuwe technologie? Stel je alles in werking om onze klanten en gebruikers te ontzorgen? Zodat ze gegarandeerd prettig werken en rustig slapen? Neem dan contact met ons op!

Voor gemotiveerde collega's hebben wij altijd plek in ons team. Niet alleen in de techniek, ook bijvoorbeeld op het gebied van marketing en sales. Hieronder vind je de vacatures die we op dit moment hebben. Staat je droombaan er niet bij, maar denk je een bijdrage aan ons succes te kunnen leveren? Ook dan komen we graag met je in contact!

O ja.. we zitten op een prachtig plekje in Arnhem. En ook ons kantoor in Houten mag er zijn. Allebei gezellige kantoren met meer dan uitstekende faciliteiten. Goede koffie ook. Zelfs chips. De lunch? Die staat tussen de middag voor je klaar, iedere dag weer. Ook dik in orde: onze collega's (hadden we al gezegd), arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden.

Deel jij onze missie?

Wij zijn op zoek naar:

Senior engineer

Adviseren, inrichten en beheren van cloud-based IT-omgevingen bij onze klanten... ben jij daar goed in en word je daar blij van? Mooi, want wij zoeken een senior engineer die precies dit gaat doen. Die met een flinke dosis technische kennis - door theorie en ervaring opgedaan - voor onze klanten de beste omgeving inricht en onderhoudt.

Bekijk vacature en solliciteer

Servicedeskmedewerker(s)

Een digitale werkplek en apps die het altijd en overal doen... dat maakt de medewerkers van onze klanten blij. Help jij hen dat goede gevoel te behouden? Mogen ze jou bellen als er een keer iets is? Want... ben jij die ervaren medewerker die onze Servicedesk komt versterken? Ben je goed in het beantwoorden van technische en functionele vragen en het oplossen van eventuele storingen? En wil je dat doen in een professionele en energieke organisatie? Solliciteer dan nu!

Bekijk vacature en solliciteer

Low-code developer

Laat jij onze klanten meer uit hun business halen? Maak jij het dagelijkse werk gemakkelijker en leuker voor hun medewerkers? En doe je dat via gave applicaties die je ontwerpt en ontwikkelt vanuit het Microsoft Power Platform? Waarbij je regelmatig overlegt met je collega’s en met onze klanten? En waarbij je moet puzzelen, testen en bouwen en kijkt naar integratie van applicaties met andere systemen? Ja? Dan ben jij die low-code-hero die we zoeken voor ons development-team!
Bekijk vacature en solliciteer

Functioneel ontwikkelaar

Laat jij onze klanten meer uit hun business halen? Maak jij het dagelijkse werk gemakkelijker en leuker voor hun medewerkers? Wil je je verdiepen in het automatiseren van processen, app-ontwikkeling en rapportages? Bijvoorbeeld door het uitwerken van nieuwe applicaties die processen voor de klant verbeteren. En het functioneel beschrijven van deze applicaties zodat meerdere klanten er gebruik van kunnen maken via het Microsoft Power Platform. Ja? Dan ben jij die functioneel ontwikkelaar die we zoeken voor ons development-team!

Bekijk vacature en solliciteer

Officemanager

Ons Bedrijfsbureau houdt zich bezig met officemanagement, planning, inkoop, HR en finance en heeft een belangrijke rol in de communicatie met klanten, leveranciers en andere stakeholders. Voor onze nieuwe locatie in Houten zijn wij op zoek naar een officemanager. Jij bent daar die collega die ervoor zorgt dat een dag op ons kantoor voor iedereen soepel verloopt. Je pakt de telefoon op, ontvangt bezoek, ondersteunt je collega’s in hun werkzaamheden en verzorgt de lunch.
Bekijk vacature en solliciteer

Medewerker Bedrijfsbureau / inside sales

Ons Bedrijfsbureau houdt zich bezig met inkoop, HR, finance, officemanagement en heeft een belangrijke rol in de communicatie met klanten, leveranciers en andere stakeholders. Als medewerker Bedrijfsbureau / inside sales ben je een belangrijke schakel tussen onze klanten en je collega’s in de operatie.
Bekijk vacature en solliciteer

Customer Success Medewerker

Bekijk vacature en solliciteer

Als Customer Success Medewerker zorg jij ervoor dat de medewerkers van onze klanten alles uit hun cloudwerkplek halen. Meestal op locatie en soms via Teams of telefonisch vanuit ons mooie kantoor in Houten of Arnhem. Je beantwoordt vragen, lost zaken direct op of zoekt het uit met hulp van jouw collega's als het te technisch wordt. Je inspireert en leert medewerkers slimmer te werken. Bijvoorbeeld via een training of webinar over de cloudwerkplek of Microsoft 365-applicaties.


Facilitair IT-medewerker

Bekijk vacature en solliciteer

Als facilitair IT-medewerker ben jij bij één van onze klanten het gezicht van IT Local en ben je op het ICT-servicepunt verantwoordelijk voor de uitgifte en het bestellen van laptops, telefoons, iPads en andere apparatuur. Het stukje ‘service’ is het allerbelangrijkste in jouw rol binnen het customer success-team! Ben je daarnaast goed in het beantwoorden van technische en functionele vragen over de online werkplek en Microsoft Office-programma’s? Solliciteer dan nu!


Open sollicitatie

Wil jij onze klanten en gebruikers happy maken, maar heb jij geen IT-achtergrond? Bijvoorbeeld omdat je werkzaam bent in een andere branche of omdat je net komt kijken op de arbeidsmarkt? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!

Vooral als je een flinke dosis energie meeneemt, van nature anderen wilt helpen, gemakkelijk contacten legt, snel iets regelt en communicatief sterk, inlevend, leergierig en tech-savvy bent.

Bekijk vacature en solliciteer

Stagiair marketingcommunicatie

Wil jij veel leren op het gebied van marketingcommunicatie en écht meewerken aan gave projecten? Kom je meewerkstage dan bij ons invullen! Je krijgt de kans om in de praktijk kennis te maken met verschillende marketing- en communicatiegebieden, van leadgeneratie en contentmarketing tot branding en marketing automation.

We begeleiden je zorgvuldig en vanzelfsprekend bieden we je een stagevergoeding.

Bekijk vacature en solliciteer

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit:

Snel duidelijkheid
Na het versturen van jouw sollicitatie zie je in het vervolgscherm of het formulier succesvol is verzonden. Je ontvangt geen ontvangstbevestiging per e-mail; wij beoordelen snel jouw motivatie en cv en bellen of mailen je daarna direct.