IT-Local tafeltennis
IT-Local Lunch
Image
IT-Local supportdesk

Join us!

Happy with it... dat is ons motto én onze pay-off. Niet voor niets , want we doen er alles aan om onze klanten en gebruikers met onze oplossingen voortdurend een blij te gevoel te geven. En daarin willen we ons onderscheiden. Deel jij onze missie en wil je werken voor een professionele organisatie, in een informele omgeving en met fijne collega's? Join us!

Werken bij IT Local

Ben jij net als ons nieuwsgierig naar de business van onze klanten? Wil je hen maximaal laten profiteren van de voordelen van nieuwe technologie? Stel je alles in werking om onze klanten en gebruikers te ontzorgen? Zodat ze gegarandeerd prettig werken en rustig slapen? Neem dan contact met ons op!

Voor gemotiveerde collega's hebben wij altijd plek in ons team. Niet alleen in de techniek, ook bijvoorbeeld op het gebied van marketing en sales. Hieronder vind je de vacatures die we op dit moment hebben. Staat je droombaan er niet bij, maar denk je een bijdrage aan ons succes te kunnen leveren? Ook dan komen we graag met je in contact!

O ja.. we zitten op een prachtig plekje in Arnhem. En ook ons kantoor in Den Bosch mag er zijn. Allebei gezellige kantoren met meer dan uitstekende faciliteiten. Goede koffie ook. Zelfs chips. De lunch? Die staat tussen de middag voor je klaar, iedere dag weer. Ook dik in orde: onze collega's (hadden we al gezegd), arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden.

Deel jij onze missie?

Wij zijn op zoek naar:

Ervaren Servicedesk Medewerker(s)

Een digitale werkplek die het altijd en overal doet... dat maakt de gebruikers van onze klanten blij. Help jij hen dat goede gevoel te behouden? Mogen ze jou bellen als er een keer iets is?

Want... ben jij die ervaren medewerker die onze Servicedesk komt versterken? Ben je goed in het beantwoorden van technische en functionele vragen en het oplossen van eventuele storingen? En wil je dat doen in een professionele en energieke organisatie? Solliciteer dan nu!


Bekijk vacature en solliciteer

Senior Cloud Engineer(s)

Adviseren, inrichten en beheren van cloud-based IT-omgevingen bij onze klanten... ben jij daar goed in en word je daar blij van? Mooi, want wij zoeken een senior engineer die precies dit gaat doen. Die met een flinke dosis technische kennis - door theorie en ervaring opgedaan - voor onze klanten de beste omgeving inricht en onderhoudt.


Bekijk vacature en solliciteer

Medewerker Bedrijfsbureau / planner

Ons Bedrijfsbureau houdt zich bezig met planning, inkoop, HR, finance, officemanagement en heeft een belangrijke rol in de  communicatie met klanten, leveranciers en andere stakeholders. Als medewerker bedrijfsbureau / planner focus jij je vooral op - je raadt het al -  de planning.  Je bent een belangrijke schakel tussen onze klanten en je collega’s in de operatie. Je bewaart het overzicht, prioriteert, puzzelt en zorgt ervoor dat de personeelsplanning naadloos aansluit op de vraag van onze klanten. Daarnaast wissel je jouw planningsactiviteiten af met werkzaamheden op de andere Bedrijfsbureau-gebieden.

Bekijk vacature en solliciteer

Consultant

Wil jij bedrijven verder helpen? Laat jij ondernemers graag via nieuwe technologie meer uit hun business halen? Door ze gebruik te laten maken van een moderne cloudwerkplek in combinatie met Microsoft 365? En ben je daar ook goed in? Dan zijn we op zoek naar jou! Als consultant adviseer je klanten en prospects over alle mogelijkheden van de moderne werkplek en maak je ze enthousiast hiervoor. Onze eigen onderscheidende werkplek, de Happy werkplek, staat daarin centraal.


Bekijk vacature en solliciteer

Customer Success Medewerker

Werken vanuit een nieuwe cloudwerkplek… als Customer Success Medewerker laat jij de medewerkers van onze klanten zien wat dit hun oplevert. En laat je ze prettig werken in hun nieuwe omgeving. Je begeleidt ze, helpt ze en traint ze. Persoonlijk of in groepsverband. Of ze nu veel kennis of helemaal geen kennis hebben, jij weet de juiste snaar te raken om de boodschap over te brengen. Want jij leeft je in in hun werksituatie en snapt daarom wat ze belangrijk vinden. Zie je dit al helemaal voor je? Solliciteer dan nu!

Bekijk vacature en solliciteer

Open sollicitatie

Wil jij onze klanten en gebruikers happy maken, maar heb jij geen IT-achtergrond? Bijvoorbeeld omdat je werkzaam bent in een andere branche of omdat je net komt kijken op de arbeidsmarkt? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!

Vooral als je een flinke dosis energie meeneemt, van nature anderen wilt helpen, gemakkelijk contacten legt, snel iets regelt en communicatief sterk, inlevend, leergierig en tech-savvy bent.

Bekijk vacature en solliciteer

Stagiair marketingcommunicatie

Wil jij veel leren op het gebied van marketingcommunicatie en écht meewerken aan gave projecten? Kom je meewerkstage dan bij ons invullen! Je krijgt de kans om in de praktijk kennis te maken met verschillende marketing- en communicatiegebieden, van leadgeneratie en contentmarketing tot branding en marketing automation.

We begeleiden je zorgvuldig en vanzelfsprekend bieden we je een stagevergoeding.

Bekijk vacature en solliciteer

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit:

Snel duidelijkheid
Na het versturen van jouw sollicitatie zie je in het vervolgscherm of het formulier succesvol is verzonden. Je ontvangt geen ontvangstbevestiging per e-mail; wij beoordelen snel jouw motivatie en cv en bellen of mailen je daarna direct.