IT-Local tafeltennis
IT-Local Lunch
Image
IT-Local supportdesk

Join us!

Happy with it... dat is ons motto én onze pay-off. Niet voor niets , want we doen er alles aan om onze klanten en gebruikers met onze oplossingen voortdurend een blij gevoel te geven. En daarin willen we ons onderscheiden. Deel jij onze missie en wil je werken voor een professionele organisatie, in een informele omgeving en met fijne collega's? Join us!

Werken bij IT Local

Ben jij net als ons nieuwsgierig naar de business van onze klanten? Wil je hen maximaal laten profiteren van de voordelen van nieuwe technologie? Stel je alles in werking om onze klanten en gebruikers te ontzorgen? Zodat ze gegarandeerd prettig werken en rustig slapen? Neem dan contact met ons op!

Voor gemotiveerde collega's hebben wij altijd plek in ons team. Niet alleen in de techniek, ook bijvoorbeeld op het gebied van marketing en sales. Hieronder vind je de vacatures die we op dit moment hebben. Staat je droombaan er niet bij, maar denk je een bijdrage aan ons succes te kunnen leveren? Ook dan komen we graag met je in contact!

O ja.. we zitten op een prachtig plekje in Arnhem. En ook ons kantoor in Den Bosch mag er zijn. Allebei gezellige kantoren met meer dan uitstekende faciliteiten. Goede koffie ook. Zelfs chips. De lunch? Die staat tussen de middag voor je klaar, iedere dag weer. Ook dik in orde: onze collega's (hadden we al gezegd), arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden.

Deel jij onze missie?

Wij zijn op zoek naar:

Accountmanager

Zijn onze klanten bij jou in goede handen? En weet je daarnaast ook nieuwe klanten voor ons binnen te halen? Dan ben jij precies die ervaren accountmanager die we zoeken! Als relatiekoning(in) kijk je voortdurend hoe je onze bestaande klanten blij kunt maken en verder kunt laten groeien. De andere helft van jouw tijd ga je als een echte acquisitiekeizer(in) actief op zoek naar nieuwe klanten die je met onze innovatieve IT-oplossingen verder helpt in hun business. Zie je tijdens je gesprekken kansen en ziet jouw gesprekspartner die ook? Dan zorg jij voor een glashelder voorstel, proost je samen tijdens het tekenmoment en zorg je dat jouw collega's de klus vervolgens strak gaan uitvoeren.

Bekijk vacature en solliciteer

Low-code developer

Laat jij onze klanten meer uit hun business halen? Maak jij het dagelijkse werk gemakkelijker en leuker voor hun medewerkers? En doe je dat via gave applicaties die je ontwerpt en ontwikkelt vanuit het Microsoft Power Platform? Waarbij je regelmatig overlegt met je collega’s en met onze klanten? En waarbij je moet puzzelen, testen en bouwen en kijkt naar integratie van applicaties met andere systemen? Ja? Dan ben jij die low-code-hero die we zoeken voor ons development-team!

Bekijk vacature en solliciteer

Senior engineer

Adviseren, inrichten en beheren van cloud-based IT-omgevingen bij onze klanten... ben jij daar goed in en word je daar blij van? Mooi, want wij zoeken een senior engineer die precies dit gaat doen. Die met een flinke dosis technische kennis - door theorie en ervaring opgedaan - voor onze klanten de beste omgeving inricht en onderhoudt. Je werkt aan gave projecten, waarbij je technische vraagstukken naar praktische oplossingen vertaalt. Samen met je collega's van het projectteam voer je de verschillende projecttaken succesvol uit.

Bekijk vacature en solliciteer

Customer Success Medewerker

Bekijk vacature en solliciteer

Als Customer Success Medewerker zorg jij ervoor dat de medewerkers van onze klanten alles uit hun cloudwerkplek halen. Meestal op locatie en soms via Teams of telefonisch vanuit ons mooie kantoor in Arnhem. Je beantwoordt vragen, lost zaken direct op of zoekt het uit met hulp van jouw collega's als het te technisch wordt. Je inspireert en leert medewerkers slimmer te werken. Bijvoorbeeld via een training of webinar over de cloudwerkplek of Microsoft 365-applicaties.


Accountmanager new business

Als accountmanager new business help jij ons verder te groeien. Je gaat op zoek naar nieuwe klanten die je met onze innovatieve IT-oplossingen verder helpt in hun business. Je verkent de markt, legt contacten met potentiële klanten en maakt afspraken. Zit je aan tafel bij de prospect dan luister je naar z’n uitdagingen en kijk je of en waar wij in onze dienstverlening kunnen bijdragen. Zie je kansen en ziet jouw gesprekspartner die ook? Dan zorg jij voor een glasheldere offerte en doe er je alles aan om de prospect tot een tevreden klant te maken.

Bekijk vacature en solliciteer

Open sollicitatie

Wil jij onze klanten en gebruikers happy maken, maar heb jij geen IT-achtergrond? Bijvoorbeeld omdat je werkzaam bent in een andere branche of omdat je net komt kijken op de arbeidsmarkt? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!

Vooral als je een flinke dosis energie meeneemt, van nature anderen wilt helpen, gemakkelijk contacten legt, snel iets regelt en communicatief sterk, inlevend, leergierig en tech-savvy bent.

Bekijk vacature en solliciteer

Stagiair marketingcommunicatie

Wil jij veel leren op het gebied van marketingcommunicatie en écht meewerken aan gave projecten? Kom je meewerkstage dan bij ons invullen! Je krijgt de kans om in de praktijk kennis te maken met verschillende marketing- en communicatiegebieden, van leadgeneratie en contentmarketing tot branding en marketing automation.

We begeleiden je zorgvuldig en vanzelfsprekend bieden we je een stagevergoeding.

Bekijk vacature en solliciteer

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit:

Snel duidelijkheid
Na het versturen van jouw sollicitatie zie je in het vervolgscherm of het formulier succesvol is verzonden. Je ontvangt geen ontvangstbevestiging per e-mail; wij beoordelen snel jouw motivatie en cv en bellen of mailen je daarna direct.