Deel jij onze passie?

Wij zijn op zoek naar:

Modern Workplace Consultant

Ligt jouw interesse in het helpen van bedrijven bij het gebruikmaken van Microsoft Office 365 en de Modern Workplace? En weet je je weg er goed in te vinden? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Modern Workplace Consultant adviseer en enthousiasmeer je klanten over alle mogelijkheden van Microsoft 365.


Bekijk vacature en soliciteer

Cloud Engineer

Voor de versterking van haar team is IT Local op zoek naar een representatieve Engineer, die verantwoordelijk wordt voor het adviseren, inrichten en beheren van cloud-based IT infrastructuren bij onze klanten. Je technische kennis is door theorie en ervaring ruim onderbouwd waardoor je voor de klanten de beste omgeving adviseert en inricht, zowel projectmatig als procesmatig.


Bekijk vacature en soliciteer

Ervaren supportcenter medewerker

De waarde voor onze klanten zit in het gebruik van hun digitale werkplek. Voor de uitbreiding van ons supportteam zoeken wij ervaren medewerkers die technische en functionele vragen van onze eindgebruikers beantwoorden. Op het supportcenter worden ook beheertaken uitgevoerd en eventuele storingen opgelost. In jouw taken hierbij maak je gebruik van de beste tooling, waaronder Kaseya voor beheer en Guardian360 voor security monitoring.


Bekijk vacature en soliciteer

Functioneel Sharepoint specialist

Als Office 365/SharePoint consultant bedenk je oplossingen om bedrijfsprocessen en procedures te stroomlijnen. Je houdt je bezig met workflows, sociale intranetten, het samenwerken aan en delen van documenten, of het bijeenbrengen van informatie uit verschillende systemen op één portal. Je bent onderdeel van een multidisciplinair projectteam en verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte inzet van Microsoft Office 365 en SharePoint. Hierbij horen ook gebruikerstrainingen en adoptieprojecten.


Bekijk vacature en soliciteer