Deel jij onze missie?

Wij zijn op zoek naar:

Consultant

Wil jij bedrijven verder helpen? Laat jij ondernemers graag via nieuwe technologie meer uit hun business halen? Door ze gebruik te laten maken van een moderne cloudwerkplek in combinatie met Microsoft 365? En ben je daar ook goed in? Dan zijn we op zoek naar jou! Als consultant adviseer je klanten en prospects over alle mogelijkheden van de moderne werkplek en maak je ze enthousiast hiervoor. Onze eigen onderscheidende werkplek, de Happy werkplek, staat daarin centraal.


Bekijk vacature en soliciteer

Engineer

Adviseren, inrichten en beheren van cloud-based IT-omgevingen bij onze klanten... ben jij daar een kei in en word je daar blij van? Mooi, want wij zoeken een representatieve engineer die precies dit gaat doen. Die met een flinke dosis technische kennis - door theorie en ervaring opgedaan - voor onze klanten de beste omgeving adviseert en inricht. Zowel projectmatig als procesmatig.


Bekijk vacature en soliciteer

Ervaren medewerker Servicedesk

Een digitale werkplek die het altijd en overal doet... dat maakt de gebruikers van onze klanten blij. Help jij hen dat goede gevoel te behouden? Mogen ze jou bellen als er een keer iets is?

Want... ben jij die ervaren medewerker die onze Servicedesk komt versterken? Ben je goed in het beantwoorden van technische en functionele vragen, het uitvoeren van beheertaken en het oplossen van eventuele storingen? En wil je dat doen met de beste tooling in een professionele en energieke organisatie? Solliciteer dan nu!


Bekijk vacature en soliciteer