Onze Happy apps

Onze Happy apps

Je salarisstrook van juli inzien, verlof aanvragen, een laptop voor een medewerker aanvragen, de contactgegevens van een collega vinden… via onze Happy apps zijn dit soort zaken voortaan zo gepiept. Want deze handige Power Apps vereenvoudigen de werkprocessen van je bedrijf.

We ontwikkelen ze zelf en ze draaien op iedere Microsoft-omgeving. Het liefst nemen we ze op in jouw Happy werkplek. Zodat ze perfect samenwerken met al jouw andere apps. En zodat je je werkplek niet hoeft te verlaten om je taken uit te voeren.

Handige Power Apps die werkprocessen vereenvoudigen

Voer sneller, gemakkelijker en veiliger je taken uit

Open ze met één klik vanuit je Happy werkplek

Heb je vragen?Neem contact met ons op
IT Local Onze Happy apps


Sneller en gemakkelijker werken

Neem nou zo’n proces van aanvragen, goedkeuren en in gang zetten. Bijvoorbeeld bij verlof. Of bij een laptop. Geen gedoe met papieren formulieren meer of met programma’s waar je eerst voor moet inloggen, maar heldere flows waarin iedereen weet wat ie moet doen. En waarbij alles netjes vastligt. Eén keer inloggen in je werkplek is voldoende om aan de slag te gaan.

Onze Happy apps


Veiliger werken

Minder losse documentjes en formulieren betekent minder risico dat gevoelige informatie in verkeerde handen kan vallen. Zo hoef je bijvoorbeeld jouw salarisstrook niet meer persé te downloaden of te printen, omdat je deze nu gemakkelijk kunt inzien. Doordat je via de apps jouw taken eenvoudiger kunt uitvoeren voorkom je fouten. Ook dat is veiliger.

Ben je IT-beheerder?

Dan is het goed om te weten dat we onze apps ontwikkelen op het Microsoft Power Platform. Daarmee profiteer je van de geïntegreerde beveiligingsfuncties. En kun je toegangsrechten nauwkeurig beheren waardoor je medewerkers alleen toegang hebben tot de juiste (onderdelen van de) apps. Dat vermindert het risico op ongeoorloofd gebruik. Je gaat ook merken dat schaduw-it binnen je bedrijf afneemt nu ingewikkelde processen voor de medewerkers door de apps eenvoudiger zijn gemaakt. En als de apps onderdeel zijn van de Happy werkplek profiteer je ook van de extra veiligheid die de werkplek biedt.

Onze Power Apps in de Happy werkplek

Direct aan de slag vanuit de Happy werkplek

Werk je vanuit onze Happy werkplek? Da’s helemaal gemakkelijk! Want van daaruit open je met één klik een app en kun je snel je taken uitvoeren zonder jouw werkplek te verlaten. Als je bent ingelogd in je werkplek dan kun je op ieder moment met de apps aan de slag.

O ja, voor alle duidelijkheid... onze werkplek is niet persé nodig om met onze apps te werken. Ze draaien ook moeiteloos in een andere Microsoft-omgeving.

Onze Happy apps


Medewerker, manager of IT-beheerder…

… welke rol je in jouw organisatie ook hebt, onze apps helpen jou tijdens jouw dagelijkse werk. Met handige dashboards en alleen die taken die voor jou relevant zijn. Zo kan in de Asset management-app iedere medewerker bijvoorbeeld een device aanvragen, maar is goedkeuring voorbehouden aan de manager, kan de financieel manager beoordelen welke investering qua hardware nodig is en heeft de IT-beheerder het volledige overzicht van alle devices binnen het bedrijf.
Onze Happy apps


Wij werken zelf ook met onze apps

Onze apps ontwikkelen we helemaal in eigen beheer. Voordat we ze aan onze klanten aanbieden gaan we er eerst zelf mee werken. Waarbij we iedereen stimuleren om feedback te geven. Zo halen we de laatste schoonheidsfoutjes eruit. En voegen we misschien nog een last-minute-slimmigheidje toe.

Onze apps

HR-app

Regel eenvoudig alles rondom het dienstverband, voor jezelf of voor je organisatie

Gemakkelijk je laatste loonstrook bekijken, declareren, verlof aanvragen of een deel van jouw persoonlijk keuzebudget laten uitkeren… snel verlof goedkeuren voor iemand uit jouw team… moeiteloos documenten als arbeidsovereenkomsten en beoordelingen inzichtelijk maken voor de medewerkers van jouw bedrijf? Welke rol je binnen het bedrijf ook hebt, de HR-app bespaart jou tijd en biedt jou op ieder moment handige inzichten.

Als medewerker heb je inzicht in al jouw gegevens en documenten die met jouw dienstverband te maken hebben, zoals beoordelingen, loonstroken, jaaropgaven en overeenkomsten. Via de app declareer je kosten en vraag je verlof aan. Je ziet jouw aanvragen en hoeveel verlofuren je nog over hebt. Heb je een persoonlijk keuzebudget, dan regel je via de app hoe je dat inzet.

Ben je manager?
Dan beoordeel jij de verlofaanvragen en declaraties van jouw medewerkers. En zie je het totaaloverzicht van jouw team. Via de managersview zie je zelfs de verlofkalender van andere teams, zodat je weet wie er tijdens de vakantieperiode werken.

Werk je binnen HR?
Dan heb je inzicht in de gegevens, documenten, aanvragen en saldo’s van alle medewerkers binnen jouw bedrijf. En het beheer? Dat is heel eenvoudig! De app zorgt via slimme koppelingen automatisch voor het periodiek bijwerken van de meeste gegevens. Jij zorgt voor het doorvoeren van specifieke zaken zoals een ziekmelding of een correctie van vakantieuren. En je zet - snel en gemakkelijk - de documenten voor je medewerkers klaar. Met één druk op de knop lever je gegevens aan bij jouw salarisadministrateur.

Collega-app

Vind snel de contactgegevens van je collega’s en benader ze direct

Op zoek naar de contactgegevens van een collega binnen jouw organisatie? Met de Collega-app heb je die zo gevonden.

Zoeken is heel eenvoudig. Typ de naam van je collega en… voilà! Weet je de naam van jouw collega niet? Dan zoek je gewoon op bijvoorbeeld functie, afdeling of locatie. Een paar letters typen levert je al resultaat op.

Heb je jouw collega gevonden? Dan zie je niet alleen de contactgegevens, maar kun je hem of haar direct bellen. Of een bericht sturen via Teams of e-mail. Welke informatie je van je collega nog meer ziet hangt af van wat we voor jouw organisatie hebben aangezet. Zo zie je misschien ook wel je collega’s verjaardag of profieltekst.

De app geeft je ook inzicht in wie de manager van jouw collega is en wie er nog meer in het team zitten. Je kunt direct door naar hun contactgegevens.

Asset Management-app

Beheer gemakkelijk al je bedrijfsmiddelen

Gemakkelijk een laptop aanvragen… snel een aanvraag voor een toegangspas goedkeuren… met een paar klikken een helder inzicht van alle bedrijfsmiddelen van je medewerkers in jouw organisatie… inschatten welke vervangingskosten eraan zitten te komen…  welke functie je binnen jouw bedrijf ook hebt, onze asset-app helpt jou verder!

Wil je als medewerker een laptop aanvragen? Open de app en vul een aanvraag in. Heb je een probleem met een device? Ook dat meld je eenvoudig via de app.

Als manager kun je snel een aanvraag van één van jouw medewerkers goedkeuren. Of een device uitgeven of innemen.

Als IT-beheerder of facilitair manager ga jij na een signaaltje aan de slag en lever je een device uit de voorraad, bestel je ‘t of voer je ‘t af. De app biedt je alle inzicht hulp om dit gemakkelijk te doen.

Als beheerder heb je altijd een volledig overzicht van alle bedrijfsmiddelen van je medewerkers in jouw organisatie. Van devices en toegangspassen tot leaseauto’s. Met alle details. Je ziet wie wat heeft en wat de historie, status en gebruik per bedrijfsmiddel is. Maar ook bijvoorbeeld of een device compliant is en wanneer het wordt afschreven.

Ben je financieel manager en wil je weten welke vervangingskosten eraan zitten te komen? Via het finance-dashboard maak je snel een inschatting.

Maatwerk-app

Waarmee kunnen wij je business verder brengen?

Haal meer uit je business met een app op maat voor jouw organisatie. Verbeter je werkprocessen, digitaliseer je papieren formulieren en bespaar tijd, ergernis en papier. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waar voor jouw organisatie de grootste mogelijkheden liggen ontdekken we graag samen met je!

Power Apps
We kunnen snel het verschil maken omdat we de software ontwikkelen op het Microsoft Power Platform. Dat is laagdrempelig en flexibel waardoor de realisatie van een app op maat (een Power App dus) niet alleen snel, maar ook voordelig kan.