IT Local - Cybersecurity-middag voor de mkb-ondernemer
29 maart 2023 - GelreDome Arnhem

Cybersecurity-middag voor de mkb-ondernemer

Op woensdag 29 maart 2023 organiseert IT Local een cybersecurity-event, speciaal bedoeld voor IT-verantwoordelijken/directieleden van onze klanten en bedrijven uit de regio.

Cybersecurity-middag voor de mkb-ondernemer
Image

Alles over digitale veiligheid

Verschillende sprekers, waaronder Mark Jansen van Dirkzwager, security-specialist Erik Westhovens en Tony Krijnen van Microsoft gaan in op het thema digitale veiligheid en geven je antwoorden op vragen als:

  • Wat komt er voor het bedrijfsleven op cybersecurity-gebied aan en hoe spannend is het?
  • Hoe veilig is de cloud? Wat doen de grote spelers om het veilig te houden?
  • Wat is de impact van een cyberaanval op een organisatie?
  • Wat doe je als organisatie als je te maken krijgt met virussen, phishing-mail of ransomware?
  • Vanuit IT Local vertellen we je kort hoe we via onze security journey bedrijven ontzorgen op het gebied van security.

Reken op een middag vol aansprekende voorbeelden en praktische tips om jouw IT-omgeving veilig te houden. Benieuwd hoe collega-ondernemers omgaan met digitale veiligheid? Tijdens de afsluitende borrel is er volop ruimte om te netwerken.

Programma

Cybersecurity-middag voor de mkb-ondernemer

Tijd:

Programma

Spreker:

13.30 uur

Ontvangst

_

14.00 uur

Wat komt er voor het bedrijfsleven op cybersecurity-gebied aan en hoe spannend is het?
Mark benadrukt vanuit een governance-kader waarom cybersecurity zo’n belangrijk onderwerp is voor jou als ondernemer. Hij gaat in op jouw verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid als ondernemer. En op mogelijke boetes, claims en aantasting van jouw reputatie als je digitale veiligheid niet serieus neemt.

Mark Jansen
Dirkzwager

14.30 uur

Help een cyberaanval… wat nu?
Hoe kun je je wapenen tegen alle mogelijke vormen van digitale aanvallen? En wat gebeurt er als je dit niet doet? Erik triggert je, komt met voorbeelden uit de praktijk en geeft je tips.

Erik West­hovens
Ransom­wared

15.00 uur

Pauze

_

15.30 uur

Zero Trust - een andere manier van denken over beveiliging
In 2010 kwam Forrester voor het eerst met het concept van Zero Trust in relatie tot ICT; wat kun je vertrouwen in je ICT-omgeving? De visie van Zero Trust is vandaag de dag relevanter dan ooit, want we werken overal en connecten met alles. In deze sessie neemt Tony je mee in de verschillende aspecten van Zero Trust: waarom is het belangrijk, de onderdelen waar je op wilt focussen, hoe te implementeren en vooral waarom point solutions niet de oplossing zijn.

Tony Krijnen
Microsoft

16.00 uur

Hoe belangrijk is een firewall om je IT-omgeving veilig te houden?
Namens Fortinet, een toonaangevende leverancier van firewall- en netwerksecurity-producten, geven Mina en Dennis je een helder antwoord op deze vraag. En vertellen ze je meer over hun cybersecurity-platform Fortinet Security Fabric.

16.30 uur

Security journey: in 3 stappen naar een veilige IT-omgeving. 
Remko vertelt hoe IT Local zorgt voor een goede basisbeveiliging van de IT-omgeving van onze klanten. Hij licht onze security journey toe en gaat in op onze negen security-pijlers.

Remko Kleij
IT Local

17.00 uur

Borrel

_

18.00 uur

Einde programma

_

Sprekers

Onze sprekers zijn:

Mark Jansen

Advocaat - Associate partner Intellectuele eigendom & IT-recht bij Dirkzwager
Mark Jansen is sinds 2007 advocaat en gespecialiseerd op het gebied van IT- en privacyrecht. Mark begeleidt onder meer de contractering van grote en kleine IT-projecten, adviseert en procedeert bij mislukte automatiseringen en staat cliënten bij in verschillende issues rondom het privacyrecht. Hij staat zowel afnemers als leveranciers bij, maar meestal de afnemer van een IT-systeem. Mark geeft regelmatig lezingen over IT- en privacyrecht en schrijft hierover op websites en in vakbladen. Hij is betrokken (geweest) bij spraakmakende zaken als de kraak van de OV-chipkaart en de mislukte invoering van het EPD van leverancier Alert.

Erik Westhovens

Cybersecurity-specialist en oprichter van Ransomwared

Erik Westhovens van Ransomwared behoort In Nederland en ver daarbuiten tot de top van de cybersecurity-specialisten. In de afgelopen jaren heeft Erik honderden bedrijven geholpen op het gebied van digitale beveiliging en bescherming tegen cyberaanvallen. Hij verwierf landelijke bekendheid voor het ontdekken van datalekken in de DigiD-toepassing en in de Elektronisch Patiënten Dossier-pas. Erik legt als evangelist graag uit hoe je je kunt wapenen tegen cyberaanvallen en zo je business-continuiteit waarborgt. Erik is co-auteur van het boek 13. Ransomwared.

Tony Krijnen

Cloud Solutions Architect - Security & Compliance bij Microsoft

Tony Krijnen werkt sinds 1995 bij Microsoft Nederland en helpt Microsoft-partners met de transformatie en strategie rondom cloudsecurity. Tony (ook bekend als Hyper-T) was spreker op bekende evenementen als IT Forum, TechEd, Gartner, IDC, TechDays, en TechNet Briefings. Meer weten over Tony? Kijk op linkedin.com/in/tonykrij

Mina Souliman

Channel Account Manager bij Fortinet

Mina is een enthousiaste Channel Accountmanager met een internationale achtergrond en vijf jaar techervaring waarin zij zich bezighoudt met verschillende industrieën van global enterprises tot aan het MKB. Momenteel accelereert en ondersteunt zij de Fortinet Advocate en Select partners om hun groeidoelstellingen tezamen met Fortinet te kunnen behalen. Met haar can do-mentaliteit en haar doorzettingsvermogen krijgt ze veel gedaan.

Dennis Toet

Systems Engineer bij Fortinet

Dennis is sinds november 2021 werkzaam bij Fortinet. Daarvoor heeft hij tien jaar voor een MSP gewerkt waarbij automation gedurende die tijd de rode draad was. Als Technisch Consultant adviseerde hij eindklanten op het gebied van scripting, Azure Automation en het gehele PowerPlatform om hun bedrijfsprocessen optimaal te digitaliseren/automatiseren. Als Channel Systems Engineer is hij samen met de andere Channel Systems Engineers het technische aanspreekpunt voor partners van Fortinet in Nederland. 

Remko Kleij

Operationeel directeur bij IT Local
Remko Kleij is operationeel directeur van IT Local. Hij kan bogen op jarenlange ervaring in het IT-werkveld en kennis van security-oplossingen. Remko stond vanuit Clevir Software aan de wieg van de Happy werkplek, de onderscheidende werkplek die IT Local aan zijn klanten levert.
Image

Inschrijven voor het evenement is niet meer mogelijk.

Cybersecurity-middag voor de mkb-ondernemer

Praktische informatie

Datum: 29 maart 2023
Start: 13.30 uur, eindtijd: ca. 18.00 uur.
Locatie: GelreDome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem
Routebeschrijving: Klik hier voor je route via Google Maps
Toegang en parkeren: Gratis

Als je je hebt ingeschreven rekenen we op jouw komst. Ben je plotseling verhinderd? Laat het ons weten.