De Happy werkplek

Werken waar en wanneer je maar wilt op jouw favoriete device… prettig en veilig… fijn samenwerken met collega’s en externe relaties… de Happy werkplek brengt alle applicaties, tools en data samen die je nodig hebt. Natuurlijk in de cloud, maar dan in één heldere omgeving, perfect ingericht voor jouw rol of functie. Waarin moderne apps én traditionele programma’s soepel en intuïtief werken. En waarin je snel vindt waar je naar op zoek bent.

Ben je ondernemer of IT-manager?

Dan word je ook blij van het gemakkelijke en voordelige beheer, de inrichting en de doorlopende beveiliging van onze cloudwerkplek. Bovendien… no worries… wij ontzorgen je met het inrichten van de cloudwerkplek.

Prettig en veilig werken in de cloud

1 heldere omgeving, perfect ingericht voor jouw rol of functie

Soepele en intuïtieve werking van alle programma's

Maak nu een belafspraak

De Happy werkplek

Werken waar en wanneer je maar wilt op jouw favoriete device… prettig en veilig… fijn samenwerken met collega’s en externe relaties… de Happy werkplek brengt alle applicaties, tools en data samen die je nodig hebt. Natuurlijk in de cloud, maar dan in één heldere omgeving, perfect ingericht voor jouw rol of functie. Waarin moderne apps én traditionele programma’s soepel en intuïtief werken. En waarin je snel vindt waar je naar op zoek bent.

Ben je ondernemer of IT-manager?

Dan word je ook blij van het gemakkelijke en voordelige beheer en de doorlopende beveiliging van onze cloudwerkplek. Bovendien… no worries… wij ontzorgen je met de inrichting.

Prettig en veilig werken in de cloud

1 heldere omgeving, perfect ingericht voor jouw rol of functie

Soepele en intuïtieve werking van alle programma's

Maak nu een belafspraak

Waarom jij blij wordt van onze Happy werkplek

Prettig werken waar en wanneer je maar wilt op alle mogelijke devices

Fijn samenwerken met collega’s en externe relaties

1 heldere omgeving met alle applicaties, tools en data

Perfect ingericht voor jouw rol of functie, zonder overbodige poespas

Soepele en intuïtieve werking van moderne apps én traditionele programma's

Snel vinden waar je naar op zoek bent

Geen zorgen over veiligheid of privacygevoeligheid

Altijd de allerlaatste versie van applicaties


Ben je ondernemer of IT-manager? Dan word je hier ook blij van:

Gemakkelijk en voordelig beheer

Kostenbesparing: zeg maar doei tegen die te zware desktops en ongebruikte licenties

Groeit of krimpt je bedrijf, de Happy werkplek beweegt met je mee

De Happy werkplek in vogelvluchtPrettig werken waar en wanneer je maar wilt, op jouw manier

Met de Happy werkplek kun je altijd en overal aan het werk. Even de laatste businessupdate geven vanuit huis, op je hotelkamer werken aan een concepttekst, een Teams-meeting bijwonen met je collega's terwijl je even een ommetje maakt... niets houd je tegen. Al je data, programma's en apps, je kunt er gewoon bij.

En welk device je ook gebruikt en waar je ook bent, door de slimme inrichting van de cloudwerkplek past deze zich zo aan dat je altijd lekker werkt!

Fijn samenwerken met collega's en externe relaties

Hoe werk je online samen aan een document? Hoe voorkom je dat jouw noeste arbeid door een onzorgvuldige collega met één muisklik teniet wordt gedaan? Hoe zorg je dat nieuwe collega's snel hun weg vinden in jouw mappen? In de Happy werkplek vind je alle programma's en tools overzichtelijk bijeen voor vergaderen, (video)bellen, chatten, documenten delen en elkaar inspireren. Goed samenwerken betekent natuurlijk ook intern heldere afspraken maken. Ook daar helpen we je overigens graag bij via ons adoptietraject.

1 heldere omgeving met alle applicaties, tools en data

Dat is lekker opstarten 's ochtends: alles wat je nodig hebt om je werk te doen vind je direct op één overzichtelijk startscherm. Van je mailtjes, appjes en taken tot die programma's waar jij het meest mee werkt en onze Happy apps die jou het leven nog gemakkelijker maken. En zoek je bestanden? Die vind je razendsnel doordat alle bestanden centraal beschikbaar zijn voor jouw werkplek! Perfect ingericht voor jouw rol of functie

Samen kijken we vooraf welke programma’s, applicaties, data en rechten jij nodig hebt binnen jouw rol of functie. Dat doen we ook voor jouw collega’s. Vervolgens verzorgen we voor je de inrichting van de perfecte cloudwerkplek. Die je zelf nog kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Op jouw scherm vind je zo alles wat jij nodig hebt om prettig jouw werk te doen, zonder dat je wordt afgeleid door overbodige poespas.

Alles werkt soepel en intuïtief

De cloud is niet per se die roze wolk die je werkende leven tot een sprookje maakt. In veel cloudomgevingen werken je bestaande programma's namelijk niet meer feilloos. In de Happy werkplek werkt alles gewoon zoals het hoort te werken, soepel en intuïtief, van de allerlaatste cloudapps tot traditionele programma’s waar je al jaren mee werkt.Geen zorgen over veiligheid of privacy

Jouw werkplek en de applicaties zijn doorlopend beveiligd door een gedegen basisbeveiliging vanuit het cloudplatform én een aanvullende Happy werkplek-beveiliging. Bovendien werk je altijd met de laatste versies van applicaties.

O ja... goed om te weten dat jouw organisatie met de Happy werkplek direct de tools in handen heeft om te voldoen aan de privacywetgeving en de afgesproken standaarden en procedures.Altijd de allerlaatste versie van applicaties

In de Happy werkplek werk je altijd met de laatste versie van jouw applicaties. Zo profiteer je van de beste technologie, nieuwste functionaliteiten, belangrijke beveiligingsupdates en slimme snufjes om efficiënt, effectief en veilig (samen) te werken.Ondernemer of IT-manager?

Ben je ondernemer of IT-manager? Ben jij die held die er binnen jouw bedrijf voor gaat zorgen dat al jouw medewerkers prettig en veilig gaan werken in de cloud? Met de Happy werkplek profiteer je van het gemakkelijke en voordelige beheer en de doorlopende beveiliging. Bovendien… no worries… wij ontzorgen je met de inrichting van jouw cloudwerkplek.

Maak nu een belafspraak


Profiteer van eenvoudig beheer

Het beheer van de Happy werkplek is écht eenvoudig. Een werkplek voor een nieuwe medewerker richt je binnen no-time in. Niets draait meer lokaal en Microsoft neemt voor een groot gedeelte het fysieke en technische beheer uit handen.

Aanvullend profiteer je van handige beheeropties zoals een compliancy dashboard waarin je snel mogelijke risico's ontdekt en bijvoorbeeld (volledig AVG-proof) kunt zien wie er ingelogd heeft op een bepaalde applicatie.Bespaar op licenties en hardware

Waar vroeger zware desktops nodig waren, kunnen jouw medewerkers met de Happy werkplek veelal prima met hun applicaties werken op lichtere devices. Dat bespaart je écht kosten!

Daarnaast: bij steeds meer software betaal je tegenwoordig voor het feitelijke gebruik. Doordat je met de Happy werkplek een perfect inzicht hebt in wie welke applicaties precies gebruikt en hoe vaak kun je zomaar besparen op je licentiekosten. Want wanneer een van jouw medewerkers een applicatie een tijdje niet gebruikt, stop jij gewoon (tijdelijk) de licentie.Blijf flexibel

Gaat jouw bedrijf uitbreiden en heb je snel behoefte aan extra servercapaciteit? Of heb je juist afscheid moeten nemen van medewerkers en staan jouw dure servers op kantoor nu te verstoffen? Met de Happy werkplek betaal je alleen voor gebruik en heb je altijd precies die capaciteit tot je beschikking die je nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel, heb je grip op je kosten en voorkom je hoge investeringen.

Simpel capaciteit erbij of eraf