7 mei, 2024

IT Local opent nieuwe vestiging in Houten

We waren er al aan het warmdraaien, maar op 16 mei openen we officieel onze nieuwe vestiging in Houten. Daarmee creëren we ruimte voor verdere groei en zitten we dichterbij een deel van onze klanten. Vanuit onze nieuwe locatie gaan we ook trainingen en webinars verzorgen.

Ons nieuwe kantoor vind je aan het Lichtschip 25​, een mooie plek aan de rand van Houten op bedrijventerrein De Meerpaal. Zo'n 20 medewerkers kunnen er werken.

Vanaf begin maart hebben we hard gewerkt om er een fijne werk- en ontmoetingsplek van te maken. Die nu een lichte open werkruimte heeft in plaats van de klassieke hokjes van voor de verbouwing. De IT Local-sfeer van ons hoofdkantoor in Arnhem hebben we ook zoveel mogelijk terug laten komen.

Remko Kleij, directeur IT Local: “Ons gezellige nieuwe kantoor bevat een trainingsruimte waar we Microsoft 365-trainingen gaan geven aan onze klanten en van waaruit we webinars gaan verzorgen. Zo helpen we onze klanten, waarvan een deel nu om de hoek zit, verder om nog slimmer te werken. We denken ook dat we door deze centrale locatie gemakkelijker nieuwe medewerkers uit de Randstad kunnen enthousiasmeren om bij ons te komen werken.”

Door de komst van de nieuwe vestiging in Houten hebben we afscheid genomen van ons bestaande kantoor in ’s Hertogenbosch, dat plek bood aan vijf medewerkers.

Kom gerust op de koffie
Ben je benieuwd naar onze nieuwe plek? Hieronder vind je een paar foto's voor een eerste indruk. Wil je het resultaat in het echt zien? Kom gerust op de koffie! Bel ons dan wel even van tevoren: 088 40 43 400.

IT Local Houten - Lichtschip 25IT Local Houten - ingangIT Local Houten - werkruimteIT Local Houten - werkruimte hoekIT Local Houten- keuken en werkruimteIT Local Houten - CastellumIT Local Houten - SchonauwenTrainingsruimte HoutenIT Local Houten - Parkeerplaats

Delen? Ja graag!