6 juni, 2024

Kijk nu het webinar ‘Power up met Power Apps’ terug

Microsoft Power Platform... wat is het precies, wat kun je ermee, wanneer zet je het in en wie het gaat gebruiken? Op donderdag 30 mei gingen Gaby Phielix en Megan Weidema hier op in tijdens het webinar Power up met Power Apps. Heb je het webinar gemist? Of wil je het nog een keer terugkijken? Bekijk dan de opname.

Low-code or no-code, Dataverse, Power Apps, Power BI... hier zitten vast een aantal termen tussen die je wel eens voorbij ziet komen, vaak in combinatie met het Microsoft Power Platform. Maar wat is het Microsoft Power Platform precies en wat kun je ermee? Wanneer zet je het in? En ook belangrijk: wie gaat het gebruiken?

Gemakkelijk apps op maat ontwikkelen met Power Apps
Je bent, soms zelfs zonder er bewust van te zijn, continu bezig met het verbeteren van je bedrijfsprocessen. Je wilt zoveel mogelijk automatiseren en sommige digitale processen ook standaardiseren binnen jouw bedrijfsprocessen. Maar waar je eerst maatwerk op bestaande software nodig had, kun je nu eenvoudig Microsoft Power Apps inzetten. Apps gebouwd met Power Apps helpen je bedrijfsprocessen met slimme logica en workflows. Ze zijn niet alleen slim, maar ook flexibel: je kunt ze moeiteloos gebruiken in je browser of op je mobiele apparaten, zoals je telefoon of tablet. Het beste van alles? Je hebt geen programmeerkennis nodig om krachtige, op maat gemaakte apps te maken. Power Apps maakt het bouwen van zakelijke apps toegankelijk voor iedereen.

Maar wacht... er is meer!
Power Apps biedt een platform waar ontwikkelaars hun handen kunnen leggen op gegevens en metagegevens, bedrijfslogica kunnen toepassen en eigen connectors kunnen maken en integreren met externe gegevens: het Power Platform. Het is de toolkit die je nodig hebt om je bedrijf die power up te geven!

Tijdens het webinar ontdek je wat het Power Platform voor je kan doen.

Bekijk de opname van het webinar

1 oktober: Power Platform-inspiratiesessie
Heb je het webinar bekeken en wil je meer weten wat je allemaal met het Power Platform kan? Schrijf je dan in voor onze Power Platform-inspiratiesessie van 1 oktober in Houten.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van nieuws en inzichten op Power Platform-gebied? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg onze LinkedIn-bedrijfspagina. Ook voor nieuws, tips en blogs over andere IT-onderwerpen.

Delen? Ja graag!