Wij nemen de zorg over

Uitdagingen

Toenemende veiligheidseisen. Hoge werkdruk. Steeds meer wetten en regels. IT die steeds complexer wordt. Markten die worden opgeschud met nieuwe producten en diensten en agressieve marketingstrategieën. Hoge verwachtingen van gebruikers als het gaat om gebruikersgemak, betrouwbaarheid en performance. Er wordt steeds meer gevraagd van IT’ers.

Het is bijna niet meer te doen om specialistische kennis op al die gebieden zelf in huis te hebben en dan ook nog up-to-date en flexibel te zijn.

Wij helpen elke dag organisaties en gebruikers uit de regio Arnhem-Nijmegen, maar ook (inter)nationaal om hun werk op een prettige en veilige manier te doen. Dat kunnen we ook voor jouw organisatie doen, als je kiest voor het uitbesteden van je IT-beheer aan ons bedrijf. We kijken samen wat het best bij je organisatie past. Dat kan gaan van een expertdesk tot het overnemen van de volledige zorg op basis van monitoring en technisch en functioneel beheer.

We zijn de sparringpartner voor jouw IT-afdeling. Onze IT-specialisten zijn een waardevolle ondersteuning voor jouw organisatie. Wanneer je je IT-beheer aan ons IT-bedrijf uitbesteedt, helpen we mee om de ambitie en doelstellingen van jouw organisatie te realiseren.

De voordelen van uitbesteden IT-beheer...

Tevreden en blije gebruikers omdat het altijd werkt;

Continuïteit van de IT-omgeving, minimale downtime;

Altijd toegang tot specialistische kennis en ondersteuning;

Optimaal gebruik van de mogelijkheden van je IT-omgeving;

Proactieve aanpak van security tot adoptie en innovatie.

... plus de voordelen van IT Local

Wij leggen steeds de focus op kwaliteitsverbetering, security en innovatie;

Wij vertalen de voordelen van nieuwe technologie in duidelijke voordelen voor jouw organisatie;

Wij zijn een gecertificeerde Microsoft-partner met uitgebreide kennis van en ervaring met Microsoft-omgevingen;

Wij bieden directe toegang tot Microsoft-support in het geval van vragen, hulp of escalaties;

Ons Managed Services-team werkt flexibel, efficient en servicegericht.

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wil je een keer gedachten uitwisselen over de mogelijkheden van het uitbesteden van je IT-beheer voor jouw organisatie aan onze specialisten uit de regio Arnhem - Nijmegen? Of wil je meer weten over onze cloudoplossingen? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar info@itlocal.nl.