24 maart, 2022

ScanmarQED besteedt tijdrovend IT-beheer uit aan IT Local

Met ingang van medio april verzorgen wij het IT-beheer voor ScanmarQED, een toonaangevende wereldwijde speler in marketing insights & analytics-software. Hierdoor kan het bedrijf zich meer focussen op haar kernactiviteiten.

Als bedrijf moet je vooral die dingen doen waar je goed in bent. Voor ScanmarQED is dat het bieden van snel en nauwkeurig inzicht in gegevens en het leveren van essentiële prognoses aan marketeers van bedrijven via krachtige softwareoplossingen.

IT-beheer behoort niet tot de kernactiviteiten, terwijl dit wel heel veel tijd kost. Logisch daarom dat ScanmarQED op zoek ging naar een partner die het IT-beheer voor haar circa 50 werkplekken kon overnemen.

Positieve verhalen van klanten
Na een uitgebreid selectieproces heeft ScanmarQED gekozen voor IT Local. Raymond van de Ruit, verantwoordelijk voor de IT bij ScanmarQED: "We hebben diverse partijen aangeschreven. IT Local bleek een prettige gesprekspartner en scoorde punten op de kwaliteit van hun inventarisatie en de prijs. Uit mijn directe omgeving hoorde ik positieve verhalen van klanten van IT Local, dat gaf ons een goed gevoel en trok ons over de streep."

Meer dan ontzorgen
Het verzorgen van het IT-beheer voor ScanmarQED gaat verder dan ontzorgen alleen. Jeroen Molenaar, senior accountmanager bij IT Local: "Wanneer wij het IT-beheer gaan overnemen en tijdens dit traject mogelijke verbeteringen zien, dan bespreken we dit direct en voeren het desgewenst door. Daarnaast kijken we hoe we de IT-omgeving van ScanmarQED door verdere standaardisatie en automatisering op korte termijn kunnen upgraden."

Meer weten? 
Meer weten over het uitbesteden van IT-beheer en hoe wij je hierbij kunnen helpen? Op deze pagina vind je meer informatie. Nog beter: direct even bellen (088) 40 43 400. We helpen je graag!

 

Onderwerpen

Tags

Delen? Ja graag!