5 maart, 2024

Elestor kiest voor onze Happy werkplek en tijdbesparende apps

Wat begon met het meegeven van wat koffiebonen, mondde vorige week uit in het tekenen van een contract. Hylke van Bennekom, chief operational officer en Marieke Lamers, officemanager, kwamen namens Elestor bij ons op bezoek om te tekenen en de samenwerking te starten. We zijn blij en trots dat dit innovatieve energieopslagbedrijf met ons in zee gaat!

Als de koffie op is…
… is er echt een serieus probleem in een bedrijf. Dat is bij onze IPKW-buur Elestor niet anders en daarom kwam Marieke een tijdje terug bij ons met de vraag of wij misschien koffiebonen hadden. Die hadden we natuurlijk en daarmee redden we de werkdag van menig Elestor-medewerker 😉

Na dit verrassende eerste contact kwam er een paar maanden later een vervolgvraag. Ditmaal niet op koffiegebied, maar over iets wat minstens zo belangrijk is voor de medewerkers: de digitale werkplek. En hoe deze beter en slimmer kan.

Efficiënt werken, tijd besparen waar het kan…
… daar was Elestor naar op zoek. Want het bedrijf groeit hard en iedereen heeft het druk. Dat is niet zomaar. Elestor heeft namelijk een voortrekkersrol in de energietransitie. En die rol speelt het met een zelf ontwikkelde flowbatterij die gebruik maakt van waterstof en broom, een revolutionaire oplossing om duurzame energie goedkoop en efficiënt op te slaan in vergelijking met reguliere batterijtechnologie. Deze unieke oplossing maakt ook security tot een belangrijke prioriteit voor de IT-omgeving.

Happy werkplek en aanvullende apps
Met alle plezier hebben we het IT-vraagstuk voor Elestor uitgewerkt. De oplossing? Onze Happy werkplek, waarin we een paar handige, zelf ontwikkelde Power Apps toevoegen, zoals de Collega-app, de Asset management-app en de HR-app. Ook zorgen we voor adoptie en aanvullende security.

Jeroen Molenaar, senior accountmanager bij IT Local: “Met onze Happy werkplek, onze veilige, rolgebaseerde werkplek, helpen we Elestor met slimmer werken en het verminderen van administratieve handelingen. De apps zorgen voor extra efficiëntie. Met het ontzorgen van het facilitair IT-management door de inzet van onze Asset management-app besparen we Elestor veel tijd bij de uitgifte en juiste inrichting van devices voor alle medewerkers. En de HR-app biedt straks tijdwinst bij veel dagelijkse hr-werkzaamheden, maar ook in het sollicitatieproces en bij het onboarden van nieuwe medewerkers.”

Hylke van Bennekom omschrijft de keuze voor onze oplossing als volgt: “Met de Happy werkplek van IT Local verwachten wij een totaaloplossing in huis te halen, die een hoge mate van beveiliging en flexibiliteit met zich meebrengt. Een sterke basis die naast online werkomgeving, ook als user interface zal fungeren voor onze werkprocessen. Door gebruik te maken van de IT Local standaard wordt voorkomen dat dit specifiek voor ons ontwikkeld en onderhouden moet worden, waardoor wij snel en efficiënt een verbeterslag kunnen slaan in de organisatieontwikkeling van Elestor.”

Meer weten?
Meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met Jeroen Molenaar (06 83 52 37 74) of Remko Kleij (06 43 37 85 93).

Delen? Ja graag!