23 september, 2021

IT Local neemt Clevir over & zet in op de Happy werkplek

Per 23 september 2021 heeft IT Local het Bossche IT-bedrijf Clevir Solutions overgenomen. Clevir is onder meer leverancier van een geavanceerde gebruiksvriendelijke cloudwerkplek.

Happy werkplek én nieuwe vestiging in Den Bosch

De overname werd tijdens onze laatste medewerkersbijeenkomst intern bekendgemaakt door onze directeur Piet van Vugt en Remko Kleij, CEO van Clevir. Ook onze nieuwe collega's waren bij de bijeenkomst aanwezig. 

De Happy werkplek
Door de overname kunnen we de onderscheidende Clevir-cloudwerkplek - wij noemen 'm de Happy werkplek - nu ook aan onze klanten en aan meer mooie nieuwe klanten aanbieden. En dat is goed nieuws!

Piet van Vugt: “Dit gaat bijdragen aan het happy with it-gevoel dat wij onze klanten en gebruikers altijd en overal willen geven. Door kennisbundeling kunnen we onze klanten bovendien vanuit een bredere invalshoek bedienen.”

Remko Kleij: "De Clevir-cloudwerkplek biedt in een gebruiksvriendelijk portaal alles wat je als gebruiker nodig hebt om je werk te kunnen doen.”

Nu ook in Den Bosch
Door de overname van Clevir telt ons bedrijf 35 medewerkers en bedienen we in totaal meer dan 50.000 gebruikers. En... we hebben naast onze bestaande vestiging in Arnhem nu ook een vestiging in ’s-Hertogenbosch. Ook daar zitten we op een mooie en historische plek: in De Gruyter Fabriek. Tot eind  jaren ’70 van de vorige eeuw was dit de locatie van grootgrutter De Gruyter, nu is het een creatieve hotspot met ruim 200 bedrijven.

Lees hier het officiële persbericht.

Foto: Piet van Vugt (l) en Remko Kleij (r).

 

Delen? Ja graag!