Training over de cloudwerkplek

Met een moderne, betrouwbare en veilige IT-omgeving in de cloud zet jij met jouw bedrijf gemakkelijk een stap voorwaarts. Wij richten die omgeving strak voor je in en zorgen met een adoptietraject ervoor dat het ook een succes wordt. Trainingen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Je kunt deze trainingen ook los bij ons afnemen.

Modern supportcenter

Persoonlijke aanpak

IT in begrijpelijke taal

Heb je vragen?Neem contact met ons op

Een training over jouw cloudwerkplek: van how-to tot verdieping

Als IT-expert verzorgen we naast de inrichting van jouw cloudwerkplek ook de adoptie van jouw cloudwerkplek. Een belangrijk onderdeel van het adoptietraject zijn trainingen. Deze vullen we samen met je in, afhankelijk van de tools waar je bedrijf mee gaat werken en de kennis en de informatiebehoefte van jou en je medewerkers. In de eerste fase verzorgen we vooral how-to-trainingen. Die gaan bijvoorbeeld over de nieuwe way-of-working van je bedrijf, samenwerken via Teams, de mogelijkheden van Outlook of over beheer en beveiliging. Als iedereen gewend is aan zijn nieuwe werkplek en er goed mee uit de voeten kan verzorgen we graag aanvullende of verdiepende trainingen om iedereen naar een hoger niveau te krijgen.Interesse in een losse training?

Onze trainingen altijd zijn maatwerk en onderdeel van onze adoptietrajecten. Wil je voor je medewerkers een losse training over de cloudwerkplek of een andere training of workshop afnemen? Laat het ons weten, we kijken graag samen met je naar jullie trainingsbehoefte en wat wij daarin kunnen betekenen.Meer weten?

Heb je interesse in een leerzame training of workshop? Of in onze Happy werkplek of Happy adoptie? Bel ons, stuur een e-mail of vul het formulier hieronder in. Ons team vertelt je graag meer.