Microsoft Word | basistraining

Leer als beginner de basisfunctionaliteiten van Word en maak professionele documenten.
IT Local-Word-training
Microsoft WordMicrosoft Word is al jaren het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Tijdens de Microsoft Word-basistraining leer je om te gaan met de basisfunctionaliteiten van Word. En leer je een document op te maken dat er professioneel uitziet. De training is geschikt voor iedereen die nog geen basiskennis van Word heeft 

Voor wie is deze training op het lijf geschreven?

Voor iedereen die vanuit een bedrijf of organisatie met Word werkt of gaat werken en de basisfunctionaliteiten onder de knie wil krijgen. De training is ingestoken als groepstraining, met een minimum van vier deelnemers*. Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig. We gaan er wel van uit dat Word bij jou geïnstalleerd is.

* Minder deelnemers of individueel kan ook. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Na afloop van deze training:

Ken je de weg in Word.

Ben je in staat om een professioneel ogend document op te maken.  

Beschik je over de vaardigheden om een Word -document te controleren, te bewerken en te beheren. 

Kun je kolommen, tabellen en formulieren gebruiken in documenten.

Inhoud van de training

Introductie

Menu-/lintstructuur

Documenten aanmaken en wijzigen

Werken met selecties

Weergavemogelijkheden documenten

Zoeken en vervangen

Opmaak

Documenten opmaken

Tekenopmaak

Sjablonen

Alinea's

Controleren, bewerken en beheren

Autocorrectie

Paginanummering

Opsommingstekens

Spelling en grammatica

Kop- en voettekst

Objecten

Tabellen invoeren en opmaken

Tekstkolommen invoeren

Foto's en objecten toevoegen

Speciale tekens invoegen

Wat krijg je precies?

4,5 uur lang training van onze trainer. Weinig saaie theorie, veel praktijk en live-voorbeelden. Tijdens de training is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Twee korte pauzes houden je scherp.

Als het bij ons op kantoor is: onbeperkt koffie, thee en water. En in de pauze iets lekkers bij je drankje.

To-the-point trainingsmateriaal, als opfrisser voor na de training en met handige extra tips.

Een certificaat van deelname. Leuk om in te lijsten of om ermee te shinen op LinkedIn.

Hulp na de training. Kom je ergens niet uit? Bel, mail of chat met jouw trainer tot twee maanden na de training zonder aanvullende kosten.

Image

Onze trainers

Onze trainers, Gaby, Damiën, Rowan, Mark en Issa, werken in het customer success-team van IT Local. Een groot deel van hun tijd helpen zij medewerkers van onze klanten op weg in hun nieuwe online werkplek. Of zorgen zij ervoor dat medewerkers meer uit hun werkplek halen. Doordat die werkplek gebaseerd is op Microsoft 365 hebben onze trainers veel kennis van alle Microsoft-apps. Daarnaast volgt iedereen binnen het team ook de ontwikkelingen bij Microsoft op de voet. De grootste valkuilen, de laatste trucjes… onze trainers kennen ze… en delen ze met jou! Per training bepalen we wie uit het team de training geeft.

IT Local - kantoor Arnhem


Waar en wanneer vindt de training plaats?

Dat overleggen we graag met jou of met jouw manager. Het kan in onze trainingsruimte in ons kantoor in Houten (Lichtschip 25) of - incompany - op jullie locatie. Liever via Teams? Dat kan ook. We kijken samen op welke dag en op welk tijdstip we de training plannen.

Image


Overtuig jouw manager

Heb je interesse in deze training? Dat moet je waarschijnlijk om ‘m te volgen eerst even overleggen met jouw manager. Als je hem of haar deze link stuurt geef je jouw manager alle informatie over de training en goede argumenten om deze training voor jou (en voor je collega’s) bij ons af te nemen.

Image


Plan samen met ons jouw training

Ben jij verantwoordelijk voor trainingen binnen jouw bedrijf en wil je deze training bij ons afnemen voor één of meer van je medewerkers? Bel ons (088-4043400) of gebruik het formulier hieronder, dan bellen we jou.

Waarom jij blij wordt van onze trainingen:

Je leert - samen met je collega's -  in korte tijd nieuwe vaardigheden en werkt slimmer. Van basics tot gave trucjes... ze komen tijdens de trainingen allemaal voorbij.

Perfecte aansluiting op jouw werkzaamheden en IT-omgeving. Onze trainers snappen als geen ander jouw uitdagingen, want zij helpen dagelijks gebruikers met Microsoft-vragen. En als IT-bedrijf en Microsoft-partner kennen we de IT-omgeving en werkprocessen van je bedrijf of kunnen we deze snel doorgronden.

Je ontvangt to-the-point trainingsmateriaal als opfrisser voor na de training en met handige extra tips.

Hulp na de training. Kom je ergens niet uit? Bel, mail of chat met jouw trainer tot twee maanden na de training zonder aanvullende kosten.

Met het certificaat van deelname laat jij jouw omgeving zien dat je goed bezig bent.

Microsoft Word | basistraining

Ben je ondernemer of IT-manager? Dan word je hier ook blij van:

Jouw medewerkers werken na de training prettiger en slimmer met de Microsoft-applicaties.

Je haalt meer en sneller voordeel uit jouw (nieuwe) IT-omgeving en werkprocessen.

Individuele trainingen, groepstrainingen, onderdeel van een adoptietraject... jij kiest wat nodig is om al jouw medewerkers op het gewenste kennisniveau te brengen.

Jij kiest de vorm en plek waar je jouw medewerkers laat trainen: live op jouw locatie (incompany), bij ons op kantoor of online via Teams.

Je profiteert van aantrekkelijke staffelkortingen bij afname van meerdere trainingen.

Ontdekken we tijdens een training iets waarmee wij je IT-omgeving of werkprocessen kunnen verbeteren? Dan helpen we je daar als IT-partner ook graag mee.

Bekijk hier al onze trainingen


Delen? Ja graag!