Werken bij IT Local

Join us!

Deel jij onze missie en wil je werken voor een professionele organisatie, in een informele omgeving en met fijne collega's? Join us!

Vacature:

Customer Success Medewerker

Werken in een flexibele rol als Customer Success Medewerker, Trainer, Coach of Marketing/Communicatie Medewerker? Geef het een naam! Jij bent hét gezicht van IT Local en jij zorgt dat onze klanten gemakkelijk kunnen werken met hun nieuwe werkplek. Je begeleidt, helpt en traint verschillende bedrijven in de overgang van hun oude IT-systeem naar hun nieuwe cloudwerkplek. En als we zeggen verschillende bedrijven, bedoelen we dat ook echt zo! De ene dag ben jij op locatie bij een kinderdagverblijf om uitleg te geven over hoe Microsoft 365-applicaties het beste gebruikt kunnen worden en de volgende dag heb jij een Teams-call met een bouwbedrijf om nog even iets dieper in te zoomen op de mogelijkheden van werken in de cloud. Dit vergt natuurlijk een passende aanpak en een dosis inlevingsvermogen. Nog niet zo veel technische kennis? Geen probleem! Wij nemen je graag mee in onze oplossingen. Wanneer een vraag té technisch wordt staan jouw technische collega’s je graag te woord. Het stukje ‘service’ is het allerbelangrijkste in jouw rol als Customer Success Medewerker!

Wat ga je doen als Customer Success Medewerker?

 • Je helpt onze klanten om alles uit hun nieuwe cloudwerkplek te halen. Meestal op locatie en soms via Teams of telefonisch vanuit ons mooie kantoor in Houten of Arnhem (deze verdeling is ongeveer 70/30). Je beantwoordt vragen, lost zaken direct op of zoekt het uit met hulp van jouw collega's, inspireert, verrast medewerkers met nieuwe mogelijkheden en loopt voor de zekerheid nog even langs bij die medewerker die nooit vragen stelt. Ook stel jij medewerkers gerust; de overgang naar een nieuw IT-systeem is vaak spannend voor onze klanten!
 • Je verzorgt inspiratie- en informatiesessies en webinars over onze cloudwerkplek en Microsoft 365-applicaties.

Jij bent iemand die...

 • minimaal MBO werk- en denkniveau heeft.
 • kennis en interesse heeft in hybride- en cloudomgevingen. Of je wilt dit leren.
 • kennis heeft van Microsoft (365)-producten, waaronder Windows 11, Teams, OneDrive en SharePoint.
 • mensen graag iets wil leren zonder belerend te zijn. Je straalt sympathie uit!
 • de Nederlandse taal beheerst.
 • een vlotte presentatie kan geven.
 • zonder schroom een vol kantoor binnenloopt en een beetje weerstand prima kan handlen.
 • in het bezit is van een rijbewijs. Je bent namelijk vaak op locatie bij de klant.

Wij hebben wij jou te bieden?

 • Een bruto startsalaris, inclusief een persoonlijk keuzebudget, tussen de € 2.300,- en € 2.600,- per maand. Dit is op basis van 40 uur per week en afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Mogelijkheid tot parttime (minimaal 16 uur per week) of fulltime werken.
 • Genoeg uitdagingen om elke dag een beetje beter te worden. Zo zijn er veel groeimogelijkheden in jouw functie en kijken we samen wat het beste pad is voor jou.
 • Een moderne werkplek plus laptop en telefoon.
 • Feest onderweg in een überblitse elektrische IT Local-company car. Hier mag jij natuurlijk gebruik van maken.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Opleidingsbudget om je kennis op peil te houden en je persoonlijk te ontwikkelen. Ook bieden wij een persoonlijk ontwikkelplan en coaching.
 • Goeie koffie, vers fruit, fris en chips en op kantoor iedere dag een 'lunch van de zaak'.

Wie zijn wij?

Wij zijn IT Local, specialist in IT-omgevingen, maar altijd met een menselijke en servicegerichte touch. Bij ons vind je de leukste collega’s met humor, energie en hippe sneakers. Daarnaast kennen we een fijne en informele werksfeer met zo nu en dan verrassingen waarover je op verjaardagsfeestjes graag vertelt. Wij bedienen een breed scala aan klanten. Zo help je medewerkers uit verschillende branches, van kinderopvang tot handel en industrie. Dit geeft een hoop afwisseling en maakt het werk uitdagend! Ook hebben wij het mooiste plekje in Arnhem weten te bemachtigen om ons kantoor te huisvesten. En ook in Houten, waar de verf nog maar net droog is, hebben we een fijne plek om te werken. Hier voel jij je vast helemaal thuis!

Solliciteren?
Ben je enthousiast over de functie van Customer Success Medewerker? Solliciteer dan direct en maak gebruik van het formulier hieronder! We nemen dan snel contact met je op, als het even kan binnen één werkdag.

Wil je wat meer weten over de werkzaamheden? Bekijk dan de posts van het Customer Success-team op onze LinkedIn-pagina.

O ja… goed om te weten als je recruiter bent: wij zoeken onze nieuwe medewerkers zelf. Jouw (ongevraagde) hulp bij het invullen van deze vacature slaan wij dus vriendelijk af.

Sollicitatieformulier

Sollicitatie formulier
Jouw CV (fijn als je dit met ons deelt, maar met alleen jouw motivatie zijn we ook blij)

Maximum file size: 5MB

Meer vacatures:

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit:

Snel duidelijkheid
Na het versturen van jouw sollicitatie zie je in het vervolgscherm of het formulier succesvol is verzonden. Je ontvangt geen ontvangstbevestiging per e-mail; wij beoordelen snel jouw motivatie en cv en bellen of mailen je daarna direct.