Het beheer van je cloudwerkplek

Ben je verantwoordelijk voor de IT binnen jouw bedrijf? Goed om te weten dat het beheer van een cloudwerkplek anders is dan dat je gewend bent vanuit een traditionele omgeving. Aan de ene kant maakt de cloud het beheer van je werkplek gemakkelijker dan voorheen, maar aan de andere kant komen er nieuwe taken bij. Wij ontzorgen je daarin graag!

Modern supportcenter

Persoonlijke aanpak

IT in begrijpelijke taal

Heb je vragen?Neem contact met ons op

Eenvoudig beheer van je cloudwerkplek via onze Happy werkplek

Met onze Happy werkplek bieden wij een eigen onderscheidende cloudwerkplek aan. Het beheer hiervan is écht eenvoudig. Een werkplek voor een nieuwe medewerker... die richt je in no-time in. Niets draait niets meer lokaal en Microsoft neemt voor een groot gedeelte het fysieke en technische beheer uit handen. Aanvullend profiteer je van handige beheeropties zoals een compliancy dashboard waarin je snel mogelijke risico's ontdekt en bijvoorbeeld (volledig AVG-proof) kunt zien wie er ingelogd heeft op een bepaalde applicatie.Nieuwe eisen aan het beheer van je cloudwerkplek

Onze Happy werkplek maakt het beheer voor jou als IT-verantwoordelijke eenvoudiger, maar er komen nieuwe taken bij. Doorlopende vernieuwingen stellen nieuwe eisen aan het beheer van de cloudwerkplek. Hoe zorg je dat de kwaliteit hoog blijft en iedereen naar tevredenheid kan blijven werken? Daarbij helpen wij je vanuit IT Local graag. Dat doen we via onze managed services, eventueel met een ondersteunend cloud-adoptietraject bij vernieuwingen aan de cloudwerkplek.

Wij helpen je met het beheer van je cloudwerkplek: vanuit Arnhem en Houten en op locatie

Met onze managed services ben je verzekerd van een fijne nachtrust zonder wakker te liggen van IT-issues. Want wij ontzorgen je compleet. We beheren je IT-omgeving en verzorgen het technisch en functioneel beheer. 24 uur per dag, 7 dagen per week, op afstand (vanuit onze kantoren in Arnhem en Houten) en op locatie. Functionele vernieuwingen voeren we in samenspraak met je door, eventueel met een ondersteunend adoptietraject, verzorgd door onze consultants.Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze Happy werkplek en wil je de koppen bij elkaar steken en sparren over de juiste inrichting van de cloudwerkplek voor jouw onderneming? We vertellen je graag meer! Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of vul het formulier hieronder in. Ons team vertelt je graag meer. We geven zelfs workshops en trainingen over de cloudwerkplek! Besteed het beheer van jouw cloudwerkplek uit aan dé IT-expert met kantoren in Arnhem en Houten!