Managed mobiele devices

Prettig en veilig werken op jullie tablets en smartphones
Managed mobiele devices

Al jullie tablets en smartphones centraal beheren… dat doen we binnen onze Managed mobiele devices-dienst. De voordelen? Jullie devices zijn altijd voorzien van de laatste updates, goed ingesteld en beveiligd en voorzien van die apps die passen bij de rol of functie van jullie medewerkers. En is een tablet of smartphone van één van jullie medewerkers vermist? Dan vergrendelen wij ‘m op afstand, maken ‘m leeg en voorkomen zo dat data op straat komen te liggen. Bij vragen of storingen staat onze Servicedesk voor jullie klaar.

Met de Managed mobiele devices-dienst voorziet IT Local jullie in een oplossing waarbij wij applicaties, updates en configuraties van jullie tablets en smartphones vanuit één centraal punt beheren.

De juiste up-to-date-apps op de juiste devices
De nieuwste versies van applicaties kunnen wij op afstand op de juiste tablets en smartphones zetten. Zodat jullie medewerkers altijd beschikken over die applicaties die ze voor hun werkzaamheden nodig hebben. Dit kunnen we op zowel individuele basis als per afdeling inregelen.

Op afstand geconfigureerd en beveiligd
Alle tablets en smartphones in ons beheer krijgen op afstand configuratieprofielen. Die zorgen ervoor dat ze de functionaliteit krijgen die jullie nodig hebben. En tegelijk ook maximaal beveiligd zijn. Instellingen die wij via deze configuratieprofielen kunnen afdwingen zijn bijvoorbeeld vooraf ingestelde wifi-netwerken, wachtwoorden, schermindelingen en privacy-instellingen.

Updates voor goede prestaties en beveiliging
Via onze beheersystemen voorzien wij de tablets en smartphones elke maand automatisch van de nieuwste besturingssysteem-updates. Dat draagt eraan bij dat jullie devices goed blijven presteren en veilig blijven.

Op afstand leegmaken en vergrendelen
Een tablet of smartphone van één van jullie medewerkers vermist? Geen paniek… want wij vergrendelen ‘m op afstand en maken ‘m leeg. Zo weten jullie zeker dat de data op het device niet op straat komen te liggen.

Gebruikersondersteuning bij vragen of storingen
Hebben jullie medewerkers een vraag over hun device of hulp nodig bij een storing? Onze Servicedeskmedewerkers helpen graag en zorgen voor een helder antwoord of een goede en snelle oplossing!

Wat doen wij precies voor jullie?

Deze tabel geeft aan wat onze medewerkers precies voor jullie doen binnen de Managed mobiele devices-dienst:

Beheer Managed mobiele devices

Werkzaam­heden

Frequentie

Onderdeel van contract

Profes­­sioneel beheer

24/7 moni­toring

Applicaties beheren op mobiele devices

Tijdens kantooruren

Nacal­culatie

Configuratie afdwingen op mobiele devices

24 x 7 via beheersysteem

Nacal­culatie

Op afstand leegmaken en vergrendelen van mobiele devices

Op aanvraag

Nacal­culatie

Controleren en installeren van besturings­systeem­updates

1 x per maand

Nacal­culatie

Gebruikers­ondersteuning

Op aanvraag

Nacal­culatie

Download de factsheet

Wil je de informatie op deze pagina printen of archiveren? Download dan de factsheet (PDF-bestand, twee pagina's A4).

Download hier het PDF-bestand