Managed printers

Zorgeloos printen
Managed printers

Papier vastgelopen, toner op, onbedoeld tweezijdig in plaats van enkelzijdig afdrukken, helemaal geen printjes… met onze dienst Managed printers voorkomen jullie veel frustratie op de werkvloer. Wij installeren jullie printers, stellen ze perfect en op maat in voor jullie medewerkers, helpen snel bij problemen en bestellen zelfs jullie toner. Printen jullie veel vertrouwelijke documenten, dan zorgen we via de aanvullende dienst Beveiligd printen voor een extra beveiliging.

Met de Managed printers-dienst voorziet IT Local jullie in een oplossing voor het instellen van jullie (multifunctionele) printers en ondersteuning in het gebruik.

Perfect en op maat ingestelde printers
Wanneer jullie een nieuwe printer in gebruik gaan nemen zorgen wij voor een soepele installatie en de juiste instellingen voor jullie medewerkers:

  • Printers kunnen we voor specifieke afdelingen beschikbaar maken, met de door jullie gewenste printinstellingen voor lades en papier.
  • Multifunctionele printers die een gescand document naar een e-mailadres of netwerklocatie kunnen sturen voegen wij toe aan servers en firewalls. Voor een veilige communicatie met de printers.
  • Ook printers die automatisch toner bestellen bij de leverancier stellen wij voor jullie in en testen wij.

Printprobleem? Snel opgelost!
Printprobleem? Onze Servicedesk staat voor jullie klaar en lost het op. Komt de storing door een fysiek defect aan het apparaat zelf? Dan schakelen wij de leverancier voor jullie in.

Toner nodig? Wij regelen het!
Nieuwe toner nodig? Laat het ons weten! Wij bestellen de juiste toner voor jullie en zorgen ervoor dat jullie deze snel geleverd krijgen. Met de Managed printers-dienst voorziet IT Local jullie in een oplossing voor het instellen van jullie (multifunctionele) printers en ondersteuning in het gebruik.

Beveiligd printen
Hebben jullie meerdere printers en printen jullie regelmatig vertrouwelijke documenten? Dan raden wij onze aanvullende dienst Beveiligd printen aan. Printopdrachten gaan dan niet direct naar een printer, maar eerst naar de server. Jullie medewerkers printen vervolgens hun opdrachten op een printer naar keuze, na invoer van een persoonlijke code. Het bijbehorende printermanagementsysteem zorgt ervoor dat al jullie medewerkers met één persoonlijke code op verschillende printers terecht kunnen. Wij zorgen voor de installatie en het instellen van Beveiligd printen, handelen jullie verzoeken af en leveren ondersteuning bij problemen.

Wat doen wij precies voor jullie?

Deze tabel geeft aan wat onze medewerkers precies voor jullie doen binnen de Managed printers-dienst:

Beheer Managed printers

Werkzaam­heden

Frequentie

Onderdeel van contract

Beheer

Beveiligd printen

Bestellen van toner*

Op aanvraag

Installatie en configuratie van printers

Op aanvraag

Aanpassen printerconfiguratie

Tijdens kantooruren

Oplossen printproblemen

Tijdens kantooruren

Aanmelden hardwarestoringen printer**

Tijdens kantooruren

Aanvragen printeronderhoud***

Op aanvraag

Ondersteuning voor Beveiligd printen

Tijdens kantooruren

* Afhankelijk van het merk printer verzorgt de leverancier dit vaak zelf. Voor uitzonderingen waarbij dit niet mogelijk is, kunnen wij de bestelling van de toner voor jullie verzorgen.
** Is de printer in storing door een defect aan het fysieke apparaat zelf? Dan schakelen wij de leverancier in.
*** Onder printeronderhoud verstaan wij het schoonmaken en opnieuw kalibreren van printers voor optimale printresultaten. Wanneer wij jullie onderhoudsaanvraag hebben ontvangen, plannen wij dit met de printerleverancier in.

Download de factsheet

Wil je de informatie op deze pagina printen of archiveren? Download dan de factsheet (PDF-bestand, twee pagina's A4).

Download hier het PDF-bestand